Η δασική πυρκαγιά στο Sakarya σβήστηκε

Διαφήμιση

SAKARYA (AA) – Η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Arifiye της Sakarya εξαφανίστηκε από τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ξέσπασε πυρκαγιά στην τοποθεσία Επαρχιακό Δάσος Cumhuriyet Mahallesi, που βρίσκεται μεταξύ των συνοικιών Arifiye-Sapanca, για έναν άγνωστο λόγο. Παρατηρώντας τις φλόγες, οι άνθρωποι της γειτονιάς παρενέβησαν στη φωτιά. Μετά την ειδοποίηση, ομάδες πυροσβεστικής, αστυνομίας και χωροφυλακής στάλθηκαν στη σκηνή.

Με τη βοήθεια πυροσβεστών, κατοίκων της περιοχής και αστυνομικών ομάδων, οι φλόγες σβήστηκαν πριν μπορέσουν να μεγαλώσουν.

Ο Muhtar Yusuf Yavuz, στη δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι παρενέβησαν με τους νέους της γειτονιάς όταν παρατήρησαν τις φλόγες, “Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό είναι το μέρος όπου αναπνέουμε. Δυστυχώς, αυτό είναι το μέρος που αναπνέουμε. Δυστυχώς, αυτός είναι ο τρόπος που είναι ανεξέλεγκτος. Κρίμα, αυτός είναι ο πνεύμονας μας. Ευχαριστώ την ομάδα τους. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source