Η δεύτερη σύλληψη φυτών κάνναβης που βρέθηκαν στη Λάρνακα. Χειροπέδες σε έναν 34χρονο άνδρα

Η δεύτερη σύλληψη φυτών κάνναβης που βρέθηκαν στη Λάρνακα. Βραχιόλια ενός 34χρονου άνδρα στη Λεμεσό – YKAN έρευνες

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ένας 34χρονος άνδρας δέχθηκε χειροπέδες από την αστυνομία για φυτά κάνναβης που βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα στη Λάρνακα. Αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη σε αυτήν την υπόθεση, καθώς ένας 40χρονος κρατείται υπό κράτηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, χθες ένας 34χρονος κάτοικος της πολιτείας της Λεμεσού συνελήφθη και συνελήφθη με δικαστική απόφαση.

Μια αναζήτηση στο σπίτι του χθες το απόγευμα έφτασε τα 15.550 ευρώ, μια μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς και 22 σπόρους κάνναβης.

Σύμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, և όπως αναφέρεται στην προηγούμενη δημοσίευση Cyprus Times:Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των αποδεικτικών στοιχείων, τα μέλη του υποκαταστήματος YKAN Λάρνακας έψαξαν το διαμέρισμα ενός 39χρονου διαμερίσματος στη Λάρνακα χθες το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε σε μια ειδικά σχεδιασμένη περιοχή μέσα στο σαλόνι, η οποία, μεταξύ άλλων, περιείχε λαμπτήρες, καουτσούκ, ένα τεχνητό φυτώριο, στο οποίο καλλιεργήθηκαν έξι φυτά κάνναβης ύψους 50-60 cm, και μια μικρή ποσότητα κάνναβης.

Τα φυτά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για την καλλιέργειά τους ελήφθησαν από τη σκηνή.

Ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστική απόφαση, χθες μεταφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε να τον κρατήσει για 6 ημέρες.

Το YKAN (Σκάλα Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Source