Η Δημοκρατία. Κόκκινη ζώνη τα σαββατοκύριακα έως τον Φεβρουάριο στην Ιταλία

Κόκκινη ζώνη τα σαββατοκύριακα έως τον Φεβρουάριο. Ο Gi uzpepe Conte σκοπεύει να επεκτείνει τη δύναμή του, γράφει η La Repubblica

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, η κυβέρνηση χρήσης uzpepe Conte σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της «κόκκινης ζώνης» σε όλη την Ιταλία το σαββατοκύριακο έως τον Φεβρουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι η εφημερίδα προσθέτει ότι από το απόγευμα της Παρασκευής έως το πρωί της Δευτέρας, για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, σχεδόν όλα τα καταστήματα (εκτός από φαγητό, κομμωτήρια, παιχνίδια, φαρμακεία) – μπαρ և εστιατόρια μπορούν να λειτουργούν μόνο με παράδοση εκκένωσης.

Σύμφωνα με τον τύπο, ολόκληρο το σχέδιο εξαρτάται από την αύξηση του ποσοστού των θετικών διαγνωστικών εξετάσεων, οι οποίες χθες έφτασαν το 17,6%, οι επιστήμονες προβλέπουν ότι είναι πολύ πιθανό οι λοιμώξεις να συνεχίσουν να αυξάνονται για δέκα ημέρες.

Όσον αφορά τους περιορισμούς που επιβάλλονται κατά τη διάρκεια των διακοπών, αναμένεται να αποφασίσει εάν θα συμβάλουν στη μείωση της επίπτωσης. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, εάν τα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται σε διάφορα γεύματα και δείπνα.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό ότι στις έξι περιοχές της χώρας, συνολικά είκοσι (Καλαβρία, Βένετο, Μπολόνια, Ανκόνα, Γένοβα, Τεργέστη) οι περιορισμοί από την επόμενη εβδομάδα θα διατηρηθούν από την επόμενη Πέμπτη.

Λόγω των επιδημιολογικών ανησυχιών, αποτελεί εμπόδιο για τον δήμο να εγκαταλείψει τον τόπο μόνιμης κατοικίας, να εργάζεται σε καφετέριες, εστιατόρια μόνο με μεταφορά.

Πηγή: cnn.gr

Source