Η δημόσια αντίδραση του σκηνοθέτη στη νευρικότητα της τηλεοπτικής ηθοποιού για ένα ομοφυλόφιλο φιλί στην κρατική τηλεόραση (βίντεο)

Η δημόσια απάντηση του σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς “Butterfly Secret” στην τηλεοπτική ηθοποιό που εξέφρασε τη νευρικότητά της για τη σκηνή

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Η σειρά “Kissing of the Butterfly”, η οποία παρουσίασε ένα φιλί στα γονίδια, ήταν η πρώτη στο κρατικό κανάλι 3, πυροδοτώντας κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν απαραίτητο να φιλήσουμε δύο άντρες.

Συγκεκριμένα, μια σκηνή που φιλάει ο Μήμος Μπέγνης և Νίκος Γέλιας, προκάλεσε αντιδράσεις με το σχόλιο της τηλεοπτικής ηθοποιού, η οποία θεώρησε την ύπαρξη αυτής της σκηνής περιττή για τον σκηνοθέτη να ωθήσει τον Σταύρο Ποταμάρη σε μια θέση.

Ο Σταύρος Ποταμάρης υπερασπίστηκε δημόσια τις εκλογές του, απαντώντας αμέσως ευγενικά στο σχόλιο της τηλεοπτικής ηθοποιού στο τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Η νευρικότητα της ηθοποιού της τηλεόρασης

Η νευρική τηλεοπτική ηθοποιός έγραψε τα εξής: “Θα μπορούσες να αφήσεις μια σκηνή με ομοφυλόφιλους. Είπαμε ότι όλοι κάνουν ό, τι θέλουν στο κρεβάτι, αλλά δεν πρέπει να το δούμε στο κρατικό κανάλι, γιατί συνειδητοποιήσαμε νωρίτερα ότι συμβαίνει σε αυτά τα δύο. Πρέπει να είχε δει την πράξη;
Η απάντηση του Σταύρου Ποταμάρη.

“Αγαπητή κυρία XXXXX, σας απαντώ ως σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς. Πρώτα απ ‘όλα, σας ευχαριστώ για την αγάπη της τηλεοπτικής σειράς. Όσο για τη «δράση» που λέτε ότι είδατε, δεν ήταν παρά μια πράξη αγάπης. Τίποτα χυδαίο, τίποτα προσβλητικό. Σε έναν κόσμο που ξεχνά να αγαπά και να φροντίζει μέρα με τη μέρα, δύο άτομα εξέφρασαν τα συναισθήματά τους μέσω της «δράσης».

Στο κυρίαρχο επεισόδιο στην αγάπη, προσπαθήσαμε να προσθέσουμε ένα άγγιγμα αγάπης լուս για να διαφωτίσουμε տալ για να δείξουμε ότι σεβόμαστε το δικαίωμα όλων να αγαπούν. Έχετε απόλυτο δίκιο ότι όλοι στο κρεβάτι τους κάνουν ό, τι θέλουν, γι ‘αυτό δεν πήγαμε για ύπνο με κανέναν. Μπήκαμε στις καρδιές δύο ανθρώπων που έτυχαν να είναι εδώ: ο Stephen և Nicholas. Ας σεβαστούμε το δικαίωμα καθενός από εμάς να επιλέξουμε ελεύθερα έναν σύντροφο. Αυτό είναι το μόνο που κάναμε, είναι τιμή για μας που το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ενήργησε σε μια τόσο αξιοπρεπή, αξιοσέβαστη «πράξη».

Και το συναίσθημα μεταξύ μας, όταν στο χθες το επεισόδιο η Εύα αγκάλιασε τον Μιχάλη και ζήτησε συγγνώμη από την παραλία, σκέφτηκα ότι ήταν ένα μεγαλύτερο γεγονός για να χαλάσω οποιαδήποτε επιτυχία της σειράς. Είμαι βέβαιος ότι αγαπάτε την πεταλούδα λίγο περισσότερο … Επειδή τολμάει χωρίς πρόκληση, μας συγκλονίζει χωρίς να μας προσβάλλει, αλλά πάνω απ ‘όλα μας αγγίζει κάθε φορά με τη δύναμη της Αγάπης. Φιλικός Σταυρός. “

Source