Η δημόσια συγγνώμη του Χένρι. “Συγγνώμη από τον κόσμο που … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο John von Henry έκανε το πιο ειλικρινές πράγμα που μπορούσε αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την εκτίμηση των οπαδών του Λίβερπουλ. Ζήτησε συγγνώμη δημοσίως σε όλους για τις ταραχές τις τελευταίες 48 ώρες του European Super League, ζήτησε συγγνώμη από τον Klopp και τους παίκτες του, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την υπογραφή της ομάδας στο εσωτερικό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι η δουλειά του δεν τελείωσε, υπονοώντας ότι δεν υπήρχε τρόπος να φύγετε από την ιδιοκτησία.

“Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για την αναστάτωση των τελευταίων 48 ωρών. Το έργο που δημιουργήσαμε δεν θα είχε αναπτυχθεί χωρίς την υποστήριξη των ανθρώπων, ήταν κατανοητό. Σας ακούσαμε όλοι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Klopp, τους παίκτες, σε όλους όσους εργάζονται στο Λίβερπουλ, για να κάνουν τον κόσμο περήφανο.

Δεν ήταν υπεύθυνοι για όλα αυτά. Αγαπούν τη δουλειά τους για να σας κάνουν όλους χαρούμενους. Πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, όταν υπογράψαμε το συμβόλαιο, ονειρευτήκαμε αυτό που ονειρευτήκατε, εργαστήκαμε για τη βελτίωση του συλλόγου. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ακόμα και όταν κάνουμε λάθη, τα κάνουμε για το καλό του συλλόγου. Είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό, τι συνέβη τις τελευταίες δύο ημέρες, ζητώ συγνώμη ξανά. Δείξατε τη δύναμη των θαυμαστών. “Αυτό που μας έδειξε η επιδημία είναι πόσο δύσκολο δεν είναι να έχουμε ανθρώπους στο γήπεδο”, είπε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στους επίσημους λογαριασμούς των Reds.

Πηγή: Εngland365.gr

Source