Η διαδικασία καραντίνας δύο εβδομάδων ξεκίνησε στο Ισραήλ

Η διαδικασία καραντίνας δύο εβδομάδων ξεκίνησε στο Ισραήλ

Το Ισραήλ πήγε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες λόγω του κοροναϊού.

Η διαδικασία καραντίνας δύο εβδομάδων ξεκίνησε στο Ισραήλ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ισραήλ, Κορωνοϊός Στο πλαίσιο της καταπολέμησης, πήγε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες από το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεοπτική εταιρεία (KAN), η ισραηλινή αστυνομία έχει δημιουργήσει δεκάδες σημεία ελέγχου σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο την εφαρμογή των οδηγιών για το κλείσιμο. Η καραντίνα, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, είναι πιθανό να παραταθεί.

Μέσα στα πλαίσια της καραντίνας, όλοι οι χώροι εργασίας θα είναι κλειστοί, εκτός από επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, φαρμακεία και αγορές, και τα εστιατόρια θα μπορούν να παρέχουν μόνο υπηρεσίες πακέτο. Δεν επιτρέπεται να συναντηθούν περισσότερα από 10 άτομα σε κλειστές περιοχές και 20 άτομα σε ανοιχτούς χώρους. Θα μειωθεί επίσης ο αριθμός των δημόσιων μεταφορών.

Οι Ισραηλινοί δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν περισσότερο από 1 χιλιόμετρο από τα σπίτια τους και θα μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να αγοράσουν τρόφιμα. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι και οι θεραπευτικές εξόδους σε ορισμένους στρατηγικούς τομείς όπως η υγεία και η ασφάλεια θα εξαιρούνται από αυτό.

Ο ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ 280 ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Υγείας Edelstein, στη χώρα την τελευταία εβδομάδα, 280 χιλιάδες άτομα νέους τύπους Κορωνοϊός ανακοίνωσε ότι έγινε το εμβόλιο.

Αναπτύχθηκε από την Pfizer και την BioNTech στις 20 Δεκεμβρίου στο Ισραήλ Κορωνοϊός ξεκίνησε ο εμβολιασμός.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source