Η διαδικασία ψηφοφορίας έχει ξεκινήσει για την τελετή απονομής ψηφιακού περιεχομένου της GAU

Girne American University (ΓΑΚαθώς προχωράμε προς την 50η χρονιά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα καλύτερα από το 2020 από τα φαινόμενα κοινωνικών μέσων και τους παραγωγούς ψηφιακού περιεχομένου θα επιλεγούν με δημόσια ψήφο,ΓΑ Ξεκίνησε τη διαδικασία ψηφοφορίας για την «Τελετή απονομής ψηφιακού περιεχομένου Golden Wings».

Υπάρχουν διάσημα ονόματα μεταξύ τους. Υπάρχουν 7 κύριες κατηγορίες και 35 υποκατηγορίες.ΓΑ Τελετή απονομής βραβείων ψηφιακού περιεχομένου Golden Wings “στην ψηφοφορία, η Τουρκία θα πραγματοποιηθεί στις άγριες ψηφιακές πλατφόρμες αγώνα παγκοσμίως.

Σχετικά με το θέμα ΓΑΣτη δήλωση που έκανε, στα κοινωνικά μέσα και στις πλατφόρμες ψηφιακού περιεχομένου, όπου το ενδιαφέρον αυξάνεται στον κόσμο της ψηφιακοποίησης Με περισσότερους από 250 παραγωγούς επιρροής και ψηφιακού περιεχομένου που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ψηφιακής εποχής και ξεχωρίζουν με τις διαφορές που δημιουργούν. Έχει δηλωθεί ότι η διαδικασία ψηφοφορίας έχει ξεκινήσει για την τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην κύρια κατηγορία και 35 υποκατηγορίες που αποτελούνται από Game, Twitch, Youtube, TV Series, Instagram, Tiktok και Podcast.

Επιπλέον, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο gau.edu.tr έως το Σάββατο 15 Μαΐου 2021. δόθηκε μήνυμα.

.Source