Η διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στις περιοχές Afşin και Elbistan του Kahramanmaraş λόγω αστραπής στον μετασχηματιστή

Διαφήμιση

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Υπήρξε διακοπή ρεύματος στις περιοχές Afşin και Elbistan λόγω κεραυνού σε κέντρο μετασχηματιστών κατά τη διάρκεια της καταιγίδας και της καταιγίδας στο Kahramanmaraş.

Λόγω της αστραπής που έπληξε τη γραμμή τροφοδοσίας Afşin του Doğan Transformer Center στην περιοχή Elbistan, υπήρξε διακοπή ρεύματος που διήρκεσε περίπου 15 λεπτά στην περιοχή Afşin. Έμαθε ότι η περικοπή συνεχίστηκε σε αγροτικές γειτονιές της περιοχής και σε ορισμένα μέρη του Ελμπιστάν.

Από την άλλη πλευρά, στην αγροτική περιοχή όπου οι ηλεκτρικοί πόλοι ανατράπηκαν λόγω μιας σοβαρής καταιγίδας, οι ομάδες βλάβης συνεχίζουν να εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτρικής ενέργειας στα μέρη όπου συνέβησαν οι διακοπές ρεύματος παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Εν τω μεταξύ, οι καταιγίδες είναι επίσης αποτελεσματικές στις περιοχές Nurhak, Ekinözü, Türkoğlu, Andırın, Çağlayancerit και Göksun.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρά άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source