Η διαφυγή του Ρώσου φυλακισμένου συνεχίζεται

πανό99

Doğan SAMER

Ο POLİS βλέπει το SATLAEV… Ένας αστυνομικός στο αστυνομικό τμήμα Boğazköy αντιμετώπισε χθες έναν φυγόδικο φυλακισμένο κατά τη διάρκεια της έρευνας και της εξέτασης στην ορεινή περιοχή, αλλά ο Satlaev εξαφανίστηκε στους θάμνους όταν ο αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα ως προειδοποίηση. Το έργο αναζήτησης, το οποίο υποστηρίχθηκε από τον στρατό από τον αέρα με ελικόπτερα, συνεχίστηκε το βράδυ. Η αναζήτηση του φυγόδικου συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης της εφημερίδας μας.

Για να συλλάβει τον Alexandr Satlaev, ο οποίος διέφυγε χθες το βράδυ πριν από την Κεντρική Φυλακή, η αστυνομία συνέχισε τις έρευνες και τον έλεγχο των προσπαθειών τους στο Dikmen και στην ορεινή περιοχή πάνω από αυτό, όπου τον είδε τελευταία.

Ο Satlaev, ο οποίος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην Ciklos της Girne, κινητοποίησε επίσης την Αστυνομία Ειδικής Λειτουργίας Ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών ειδικών επιχειρήσεων εστάλη στην περιοχή και η περιοχή μπλοκαρίστηκε.

Εκτός από τις αστυνομικές ειδικές επιχειρήσεις, πολλοί αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Boğazköy και το αστυνομικό τμήμα της Girne συμμετείχαν σε δραστηριότητες έρευνας και ελέγχου.

Το βράδυ, ο στρατός συμμετείχε στις προσπάθειες αναζήτησης με ελικόπτερα με θερμικές κάμερες και υποστήριζε τον αέρα, αλλά ο φυλακισμένος που είχε διαφύγει δεν είχε συλληφθεί τη στιγμή που η εφημερίδα μας εκδόθηκε.

πανό134

Η αστυνομία πυροβόλησε στον αέρα

Χθες, ένας αστυνομικός από το αστυνομικό τμήμα Boğazköy, ο οποίος διεξήγαγε έρευνα και έλεγχο στην ορεινή περιοχή της περιοχής Ciklos για να συλλάβει τον φυγόδικο φυλακισμένο, είδε τον Satlaev να κρύβεται στους θάμνους. Ο φυγάς εξαφανίστηκε ξανά στους θάμνους καθώς πυροβόλησε στον αέρα με το πιστόλι της αστυνομίας, τόσο για να ενημερώσει τις ομάδες όσο και για να προειδοποιήσει τον κρατούμενο να παραδοθεί.

Πολλές αστυνομικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Αστυνομίας Ειδικών Επιχειρήσεων, στάλθηκαν στην περιοχή Ciklos αφού ακούστηκε ότι ο φυγάς είχε δει στην περιοχή.

Οι αστυνομικές ομάδες παρακολουθούσαν σε πολλά σημεία στην τοποθεσία Ciklos, σε περίπτωση που ο Satlaev, ο οποίος δεν είχε παπούτσια με το ένα πόδι και του οποίου η αντίσταση αναμενόταν να μειωθεί στις σκληρές δασικές συνθήκες, μπορούσε να βγει από το κρησφύγετό του.

Αστυνομικές ομάδες, οι οποίες έψαξαν επίσης τα σπίτια που βρίσκονταν στην πλαγιά του βουνού, μίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής και τους ζήτησαν να είναι προσεκτικοί, επειδή ο Satlaev είχε δει στην περιοχή.

Ενώ το στρατιωτικό ελικόπτερο υποστήριξε τις προσπάθειες αναζήτησης από τον αέρα μετά το σκοτάδι, τα σκυλιά παρακολούθησης της αστυνομίας συμπεριλήφθηκαν επίσης στις δραστηριότητες αναζήτησης στην περιοχή.

Ο Satlaev είχε κρυφτεί στην καταπακτή της Κεντρικής Φυλακής την προηγούμενη μέρα, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα ενώ το φορτηγό φαγητού μπήκε στη φυλακή, και έσπευσε έξω από την τρύπα και έτρεξε γρήγορα. Ο Satlaev αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικές ομάδες στην είσοδο του Dikmen και μετά κατάφερε να ξεφύγει ξανά.

Source