Η δικτατορία του Ερντογάν αποτελεί κίνητρο για την ευρωπαϊκή ενότητα

Είναι καιρός η Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει δραστικά την τακτική της ανεκτικότητάς της απέναντι στην αγενή και βάρβαρη συμπεριφορά της τρέχουσας τουρκικής ηγεσίας, δηλαδή το ορθόδοξο προεδρικό τρίο στην Άγκυρα (Erdogan-Akar-avusoglu), η οποία εκθέτει τη δικτατορική της συμπεριφορά. την αξιοπρέπεια του τουρκικού λαού, αλλά և την ΕΕ.

Στα διπλωματικά χρονικά των Βρυξελλών, χωρίς υπερβολή ողջ Καθ ‘όλη τη διάρκεια της προεδρίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η σκανδαλώδης ανοχή του ανελέητου, απρόσεκτου και διπλού προσώπου Ερντογάν τείνει να κάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση να γελάσει με τον ιστορικό της θεσμό.

Φιλοδοξία της νέας Άγκυρας, ο Μουσολίνι βλέπει τη μια πόρτα μετά την άλλη όχι μόνο στη Μέση Ανατολή, αλλά και στον αραβικό κόσμο. Ωστόσο, ο Ερντογάν συνεχίζει ντροπιαστικά την ένταξή του στην ΕΕ με συνεχές ανατολικό κουτσομπολιό, παρόλο που γνωρίζει ότι για τον μέσο Ευρωπαίο πολίτη, την πιθανή επιφανειακή, αδιάκριτη είσοδο στην ευρωπαϊκή δικτατορία καθώς ανοίγει το δρόμο για την αποσύνθεση της ίδιας της ΕΕ.

Τρομερές εικόνες

Μόνο οι “διαδηλώσεις” ορισμένων Τούρκων μεταναστών στη Γερμανία, με επικεφαλής τον σύμμαχο του Erdogan, ακροδεξιά φασιστή Ντέλετ Μπαχκέλι. Αυτές οι “διαδηλώσεις” κυριαρχούνται από τα συνθήματα των οργανώσεων εγκληματικής άμυνας “Γκρίζοι λύκοι” στην Τουρκία. Υπάρχουν αμέτρητα άλλα διαπιστευτήρια για την αντιευρωπαϊκή, φιλανθρωπική συμπεριφορά αυτών των κοινωνικών απατηλών.

Ο νεαρός Μουσολίνι που επιδιώκει την Άγκυρα βλέπει τη μια πόρτα μετά την άλλη κλειστή όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και στον αραβικό κόσμο.

Επομένως, είναι καιρός για τους καλά μορφωμένους Ευρωπαίους, που ζουν σε αρμονία με τους έντιμους, ειρηνικούς γείτονές τους στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, να εγκαταλείψουν την αφελής ευδαιμονία τους και να βρεθούν στην κατάσταση των Ελληνοκυπρίων στην Ευρώπη. Attila Και τέλος συνειδητοποίησα ότι τα νοτιοδυτικά σύνορα των Ελληνοκυπρίων είναι επίσης τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ειδικότερα, όσον αφορά τον ρόλο του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι σκόπιμο να τονιστεί ότι, ως διαμεσολαβητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το ίδιο συμβούλιο όχι μόνο νομιμοποιεί, αλλά υποχρεούται να εκδιώξει τα χειρότερα από μέσα. Διαταραχή της ειρηνικής συνύπαρξης στην ανατολική Μεσόγειο, η οποία δεν είναι παρά η δικτατορική Τουρκία του Ερντογάν.

Το καθήκον των δημοσιογράφων

Και αυτή η ανάρτηση συνεχίζεται με φιλικές, φιλικές συμβουλές σε όλους τους διαπιστευμένους Ελληνοκύπριους-διεθνείς ανταποκριτές των μέσων ενημέρωσης, ειδικούς απεσταλμένους, διαπιστευμένους για την ευρωτουρκική κρίση. Τώρα που τα θεμέλια της δικτατορίας του Ερντογάν καταρρέουν σταθερά, μετατρέποντας την Τουρκία σε μια τεράστια φυλακή, μια απάνθρωπη κόλαση δεκάδων χιλιάδων αντιφρονούντων πολιτικών, του στρατού, δημοσιογράφων, επιστημόνων, καλλιτεχνών και διανοούμενων, οι Δημοκρατικοί δεν πρέπει να μείνουν μόνοι.

Τώρα ένα μεγάλο μέρος των κρατών μελών της ΕΕ ξοδεύει τον πολύτιμο χρόνο τους όχι στον φασισμό του Ερντογάν, αλλά σε ανόητες διαδηλώσεις κατά της αυτοκτονίας εναντίον του Covid-19. Μόνο τώρα εμείς, οι δημοσιογράφοι, πρέπει να μεταδώσουμε από όλα τα τείχη της λειτουργίας μας 24 ώρες την ημέρα όλες τις φωνές του νάρκη του τουρκικού λαού στο χειρότερο μεταπολεμικό καθεστώς στην Τουρκία, το οποίο, ενώ διαδίδει τα ασφυκτικά πλοκάμια του στην ανατολική Μεσόγειο, κινείται αναίσχυντα προς την ενότητα εντός της ΕΕ. :

Ο νεαρός Μουσολίνι που επιδιώκει την Άγκυρα βλέπει τη μια πόρτα μετά την άλλη κλειστή όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και στον αραβικό κόσμο.

Η πόρτα είναι επομένως ανοιχτή για τη φωνή κάθε αντίστασης της σημερινής μεγάλης τουρκικής αντιπολίτευσης στον φασισμό, καθώς και για τους καλύτερους ακαδημαϊκούς και διανοούμενους, τόσο στην Τουρκία όσο και σε άλλες χώρες.

Είναι απόλυτη προτεραιότητα η ακύρωση των παραγγελιών του Ερντογάν για προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, γεγονός που απειλεί όχι μόνο την εδαφική ακεραιότητα των κρατών μελών της ΕΕ. (Ελλάδα-Κύπρος), καθώς και άλλες χώρες που διατηρούν αρμονικές και ειρηνικές σχέσεις με την ΕΕ.

Αποκτήστε το! σε: Ειδήσεις Google: : Θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία νέα της Ελληνικής և Κόσμου στη σελίδα

Source