Η Διοίκηση του Σμύρνη αρνήθηκε τους ισχυρούς ισχυρισμούς αναζήτησης

Η Διοίκηση του İzmir ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την αναζήτηση σώματος 26 υπόπτων που κρατούνται σε μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις δεν ήταν ρεαλιστικοί.

Η Διοίκηση του Σμύρνη αρνήθηκε τους ισχυρούς ισχυρισμούς αναζήτησης

Συνολικά 26 ύποπτοι, 15 εκ των οποίων είναι γυναίκες, συνελήφθησαν χθες σε μη εξουσιοδοτημένη διαδήλωση στη Σμύρνη, στο Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi και στην πλατεία Gündoğdu.

Μετά τις κρατήσεις, ισχυρισμοί ότι οι ύποπτοι υπέστησαν γυμνές έρευνες εμφανίστηκαν στα κοινωνικά μέσα.

Ο mzmir Governorship δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το θέμα.

“ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ”

Αναφέρθηκε ότι οι ύποπτοι μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Ασφαλείας στις 21.25 λαμβάνοντας ιατρικές αναφορές και καταγράφηκαν τα ακόλουθα:

“Πριν ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης των υπόπτων, άρχισαν να δημιουργούνται δημοσιεύσεις που θα δημιουργούσαν την εντύπωση μιας γυμνής αναζήτησης ή παράνομης πρακτικής στα κοινωνικά μέσα δημιουργίας του hashtag # İzmirEm GüvenlikteNelerOluluk”. Ο δικηγόρος συμμετείχε στην αναζήτηση και η αναζήτηση ήταν διεξήχθη, αφού μόνο ο Hazal Aydın δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στην αναζήτηση. Οι ισχυρισμοί που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εντελώς μη ρεαλιστικοί, αποτελούμενοι από ψέματα για να φορούν τις αστυνομικές μας μονάδες, «Γυμνή αναζήτηση, παράνομη αναζήτηση ή παράνομη αναζήτηση δεν έχει γίνει αίτηση» έκανε. “

Από την άλλη πλευρά, ο İzmir Governor’s μοιράστηκε επίσης το βίντεο των νομικών διαδικασιών που έγιναν στη Διεύθυνση Ασφάλειας.

Ένας αστυνομικός ζητά από το άτομο που αναφέρεται στο βίντεο ως δικηγόρο να παρακολουθήσει την αναζήτησή του. Η δικηγόρος δηλώνει ότι θέλει να συμμετάσχει στην αναζήτηση.

Δύο ομάδες πραγματοποίησαν διαδηλώσεις στην οδό Martyrs Street και στην πλατεία Gündoğdu σχετικά με τις εκδηλώσεις στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi χθες στο Σμύρνη. Συνελήφθησαν 26 ύποπτοι στις ομάδες που δεν τήρησαν την προειδοποίηση «διασποράς».

Η κυβέρνηση İzmir αρνείται τους ισχυρισμούς για γυμνή αναζήτηση # 1

Source