“Η δουλειά μου είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές σύστημα κυκλοφορίας”

πανό61

Ο υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Ünal Üstel δέχθηκε την αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Σχολής Σχολών Οδηγών TRNC με επικεφαλής τον Emirzade Tilki

Στη συνάντησή του με το TRNC Independent Driver Schools Association, ο Üstel τόνισε ότι προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των ανθρώπων.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου, «Δεν θέλουμε καμία μητέρα και πατέρας να κλαίνε πίσω από τα παιδιά τους που ήταν θύματα της κυκλοφορίας. Λέγοντας ότι θα συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα για τα παιδιά μας και το μέλλον μας, ο Üstel δήλωσε ότι θα συζητήσουν αυτό το ζήτημα με τα ενδιαφερόμενα μέρη τους.

Ακούγοντας τα προβλήματα και τις απαιτήσεις των σχολείων του οδηγού, ο Üstel είπε ότι το καθήκον του είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές σύστημα κυκλοφορίας και να αποτρέψει τη σπατάλη ζωών και εθνικού πλούτου στους δρόμους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ÜSTEL

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Σχολής Σχολών Οδηγών TRNC Emirzade Tilki ευχαρίστησε τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Üstel, που έλαβε μέτρα σχετικά με τους κανονισμούς που οδήγησαν στην ανανέωση των αδειών οδήγησης και στις εξετάσεις άδειας οδήγησης, και του εύχεται επιτυχία στο καθήκον του.

Ο Tilki παρουσίασε επίσης μια πλάκα εκτίμησης στον Üstel για την προστασία των σχολείων σοφέρ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Source