“Η δουλειά μου είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές σύστημα κυκλοφορίας”

Υπουργός Μεταφορών Ünal Üstel:

Ο Unal Üstel, Υπουργός Μεταφορών, ο οποίος αποδέχθηκε την Ένωση Ανεξάρτητων Σχολών Οδηγών της ΤΔΒΚ, δήλωσε: «Το καθήκον μου είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές σύστημα κυκλοφορίας»

Υπουργός Μεταφορών Ünal Üstel:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Unal ÜstelΈλαβε την αντιπροσωπεία TRNC Independent Driver Schools Union με επικεφαλής τον Emirzade Fox.

Στη συνάντησή του με το TRNC Independent Driver Schools Association, ο Üstel τόνισε ότι προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των ανθρώπων.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου, «Δεν θέλουμε καμία μητέρα και πατέρας να κλαίνε πίσω από τα παιδιά τους που ήταν θύματα της κυκλοφορίας. Λέγοντας ότι θα συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα για τα παιδιά μας και το μέλλον μας, ο Üstel δήλωσε ότι θα συζητήσουν αυτό το ζήτημα με τα ενδιαφερόμενα μέρη τους.

Ακούγοντας τα προβλήματα και τις απαιτήσεις των σχολείων του οδηγού, ο Üstel είπε ότι το καθήκον του είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές σύστημα κυκλοφορίας και να αποτρέψει τη σπατάλη ζωών και εθνικού πλούτου στους δρόμους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ÜSTEL

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Σχολής Σχολών Οδηγών TRNC Emirzade Tilki ευχαρίστησε τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Üstel, που έλαβε μέτρα σχετικά με τους κανονισμούς που οδήγησαν στην ανανέωση των αδειών οδήγησης και στις εξετάσεις άδειας οδήγησης, και του εύχεται επιτυχία στο καθήκον του.

Ο Tilki παρουσίασε επίσης μια πλάκα εκτίμησης στον Üstel για την προστασία των σχολείων σοφέρ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source