Η δύναμη επιστρέφει σταδιακά στο Πακιστάν, το οποίο βυθίστηκε στο σκοτάδι στα μέσα του χειμώνα

Έχει αναφερθεί ότι η ηλεκτρική ενέργεια έχει αποκατασταθεί σε πολλές περιοχές σήμερα, μετά από την ξαφνική διακοπή ρεύματος του Πακιστάν σε εθνικό επίπεδο, η οποία συμβαίνει συνήθως το καλοκαίρι, αυτή τη φορά στα μέσα του χειμώνα.

Στο κρατικό ραδιόφωνο του Πακιστάν Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη δήλωση Ο υπουργός Ενέργειας Ömer Eyüp Hanανακοίνωσε τη σταδιακή επιστροφή ηλεκτρικής ενέργειας στις περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις που βυθίστηκαν στο σκοτάδι λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ.

Το παλιό σύστημα δεν ανανεώνεται

Λέγοντας ότι η διακοπή προκλήθηκε από την ξαφνική μείωση της συχνότητας από 50 σε 0 στο εθνικό δίκτυο, ο Υπουργός Ενέργειας κατηγόρησε την αποτυχία ότι το ξεπερασμένο σύστημα μεταφοράς δεν είχε ανανεωθεί για πολλά χρόνια.

Ο Eyüp Han είπε ότι ετοιμάζονται να εφαρμόσουν ένα σχέδιο μεγάλης κλίμακας για την ανανέωση του συστήματος.

Επανεγκατάσταση από την πρωτεύουσα στο νότο

Εθνική εταιρεία μεταφοράς και διανομής (NTDC) του “Αμέσως μετά την κατάρρευση του συστήματος, αξιωματικοί, αξιωματούχοι και ομάδες του NTDC ξεκίνησαν μια κοινή προσπάθεια να βρουν το σφάλμα στις υπεραστικές γραμμές υψηλής τάσης και να αποκαταστήσουν την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στις πληγείσες περιοχές το συντομότερο δυνατό έκανε την εξήγηση.

Αρχικός στην πρωτεύουσα ΙσλαμαμπάντΔηλώνοντας ότι η ηλεκτρική ενέργεια αποκαταστάθηκε σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές, τελικά ο εκπρόσωπος της NTDC Νότια του Πακιστάν συμπεριλαμβανομένου του Χαϊντεραμπάντ Είπε ότι οι μελέτες συνεχίζονται και ο ηλεκτρισμός αναμένεται να επανέλθει και σε αυτήν την περιοχή.

.Source