Η εισροή επισκεπτών στο Maraş της ΤΔΒΚ! | Τουριστικό πρακτορείο | Νέα τουρισμού

Αφού ένα μέρος της περιοχής Maraş, το οποίο ήταν κλειστό στους επισκέπτες για 47 χρόνια στην ΤΔΒΚ, άνοιξε στους επισκέπτες, οι πολίτες πλημμύρισαν.

Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Saner ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα αρχίσουν να δέχονται τουρίστες

Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Saner ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα αρχίσουν να δέχονται τουρίστες

Μετά το άνοιγμα ενός τμήματος της περιοχής Maraş, που βρίσκεται στην πόλη της Αμμοχώστου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (TRNC) και έκλεισε στους επισκέπτες για 47 χρόνια, οι πολίτες πλημμύρισαν. 103 χιλιάδες 118 άτομα επισκέφτηκαν την περιοχή Maraş, η οποία άνοιξε το κοινό σε 3 μήνες.

Βρίσκεται στην πόλη της Αμμοχώστου στην ΤΔΒΚ, η περιοχή Maraş άνοιξε στους επισκέπτες τον Οκτώβριο του 2020, μετά την 47ετή απαγόρευση των επισκεπτών. Μετά την άρση μερικής απαγόρευσης της επίσκεψης, η Βαρόσα έγινε συχνός προορισμός για τους επισκέπτες. Ο Maraş, επίσης γνωστός ως “Ghost City”, συνεχίζει να προσελκύει πολλούς τουρίστες από την ελληνοκυπριακή πλευρά, την Αγγλία και πολλές χώρες, ιδίως τους Τουρκοκύπριους, τις 96 ημέρες από την άρση της απαγόρευσης, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών στην περιοχή αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αναφέρθηκε ότι το τμήμα του Maraş που άνοιξε στους επισκέπτες έχει επισκεφθεί 103 χιλιάδες 118 άτομα από τις 8 Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα, χάρη στις περιβαλλοντικές και τοπικές ρυθμίσεις που γίνονται στις περιοχές ανοιχτές για τους επισκέπτες, το φωτισμό του δρόμου και τα ποδήλατα, η περιοχή μπορεί να περιηγηθεί με ποδήλατο, καθώς και τα περίπτερα που έχουν τοποθετηθεί σε 8 διαφορετικά σημεία παρέχονται στους επισκέπτες.

.Source