Η εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο ξεκίνησε σε Adana, Mersin, Hatay και Osmaniye

Διαφήμιση

ADANA (AA) – Στο πλαίσιο της σταδιακής μετάβασης στην εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο, το κουδούνι του μαθήματος χτύπησε σε αγροτικές γειτονιές και σχολεία χωριών σε Adana, Mersin, Hatay και Osmaniye.

Το εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, που ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου 2021, έληξε.

Στην Adana, η εκπαίδευση ξεκίνησε με 121 σχολεία στην αγροτική γειτονιά, 234 εκπαιδευτικούς και 3.000 569 μαθητές σε 372 αίθουσες διδασκαλίας.

Οι μαθητές του δημοτικού και δευτεροβάθμιου σχολείου Şehit Metehan Şahbaz στην επαρχία Kızılkaş της περιφέρειας Sarıçam έγιναν δεκτοί στο σχολείο μετά τις μετρήσεις πυρετού τους.

Μετά το τραγούδι του Τούρκου Εθνικού Ύμνου, οι μαθητές, οι οποίοι έδωσαν προσοχή στην κοινωνική απόσταση, μετακόμισαν στις τάξεις, βίωσαν τον ενθουσιασμό της έναρξης πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα.

– Μέρσεν

Η εκπαίδευση στα σχολεία του χωριού και στα νηπιαγωγεία συνεχίστηκε στο πλαίσιο της σταδιακής μετάβασης στην πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στο Mersin.

Στο Νηπιαγωγείο του Δήμου Γιενσιχίρ, οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο σχολείο αφού έγιναν οι μετρήσεις της θερμοκρασίας τους και τα χέρια τους απολυμάνθηκαν.

Προειδοποιητικές αφίσες που περιείχαν μέτρα Kovid-19 ήταν κρεμασμένες στους τοίχους του σχολείου όπου εφαρμόστηκε ο κανόνας κοινωνικής απόστασης στις τάξεις.

Οι μαθητές που πήγαν στις τάξεις με το πρώτο κουδούνι βίωσαν τον ενθουσιασμό να κάνουν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο ξανά.

Ο Διευθυντής Εθνικής Εκπαίδευσης Mersin Adem Koca, στο μήνυμά του που δημοσίευσε, δήλωσε ότι τα μέτρα Kovid-19 ελήφθησαν σε σχολεία όπου ξεκίνησε η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση.

Δηλώνοντας ότι η εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο ξεκίνησε 5 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα δημοτικά σχολεία, τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα ανεξάρτητα νηπιαγωγεία και τα νηπιαγωγεία ειδικής αγωγής σε χωριά και παρόμοιους αραιοκατοικημένους οικισμούς όπου η συνδυασμένη πρακτική στην τάξη εφαρμόστηκε αρχικά, είπε ο Κόκα “Οι μαθητές μας έλειψαν να είναι μαζί με τους συνομηλίκους τους. Ελπίζω να το ξεπεράσω και να φέρουμε τα παιδιά μας στα σχολεία μας σε υγιείς μέρες.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

– Χατάι

Η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση ξεκίνησε με 85 χιλιάδες 35 μαθητές σε 641 αγροτικά σχολεία στο Χατάι.

Μετά τις μετρήσεις πυρετού, δόθηκαν προειδοποιήσεις στους μαθητές που μεταφέρθηκαν στα σχολεία για να συμμορφωθούν με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, μάσκας και καθαρισμού.

Οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους μετά την τελετή της σημαίας.

– Οσμάνιι

Το πρώτο κουδούνι μαθήματος χτύπησε μετά το διάλειμμα του εξαμήνου στα δημοτικά και δευτεροβάθμια σχολεία στα χωριά του κέντρου και στις συνοικίες του Osmaniye.

Στο Δημοτικό και Γυμνάσιο TEAŞ Aslantaş HES, που βρίσκεται εντός των συνόρων του χωριού Karatepe της περιοχής Kadirli, οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο σχολείο απολυμάνοντας τα χέρια τους και ελέγχοντας μάσκες μετά την τελετή της σημαίας.

Τα μαθήματα διακοσμήθηκαν και διάφορα δώρα δόθηκαν στους μαθητές από τους δασκάλους και τους διαχειριστές του σχολείου, προκειμένου να ξεκινήσει το νέο ακαδημαϊκό έτος με ηθικό.

.Source