Η εκπληκτική εκδήλωση στην Esra Erol! Είπε ότι σπουδάζω στην Κύπρο, αποδεικνύεται ότι ήταν στην Αττάλεια! Δεν λαμβάνεται ούτε μία είδηση ​​μετά από εκείνη την ημέρα!

Η Esra Erol δήλωσε ότι η Fulya Fazilet Kanat ζητήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο που δημοσιεύτηκε. Στις 27 Νοεμβρίου, αφού ο ξάδερφος της Φούλια Σέρεν είπε όλα τα γεγονότα στον θείο της, αποκαλύφθηκε ότι η Φούλια Φαζίλετ έφυγε από το σπίτι της θείας της, όπου ήταν για μήνες, και εξαφανίστηκε. Και ο πατέρας του Αχμέτ Μπέι υπέβαλαν αναφορά στο γραφείο του εισαγγελέα και κήρυξαν εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα. Ο Αχμέτ Μπέι, που ήθελε να γίνει κάτι για να βρει την κόρη του, υπέβαλε αίτηση στην Έσρα Έρολ ως έσχατη λύση. Εκατομμύρια άνθρωποι σοκαρίστηκαν από αυτό το περιστατικό. Αναζητώντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα, το κοινό άρχισε να αναρωτιέται πού βρίσκεται η Fulya Fazilet.

Η Fulya Fazilet Kanat, 26 ετών, σπούδαζε Αρχιτεκτονική στην Κύπρο. Η Φούλια, ανώτερη φοιτήτρια, είπε στον πατέρα της ότι συνέχισε την εκπαίδευσή της κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας και ήταν στην Κύπρο. Ενώ ο Αχμέτ Μπέη ήξερε ότι η κόρη του ήταν στην Κύπρο, όλα τα γεγονότα ήρθαν στο φως όταν ο ανιψιός του Σερίν δήλωσε ότι η Φούλια ήταν στην Αττάλεια. Όταν δεν υπήρχε καμία είδηση ​​από τη Φούλια, η οποία έμεινε στο σπίτι της θείας της στην Αττάλεια, κρυμμένη από τον πατέρα της, για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ξαδέρφη της Σερίν εξήγησε τα πάντα στον θείο της. Ο Αχμέτ Μπέι έψαχνε για να βρει την κόρη του και έκανε αίτηση στην Έσρα Έρολ.

Source