Η εκστρατεία του Προμηθέα, διαιτητής, κουίζ μύτης

Η καυτή επιστροφή του Slam Dunk από τη δήλωση του Prometheus εναντίον της ΕΟΚ, από τις εκθέσεις των διαιτητών για τους Maccabi-Olympiacos, Panathinaikos-Langford և Panathinaikos և, το απόσπασμα ισχυρών διαλυτών. Και η προκαταρκτική δήλωση της ανάλυσης, η οποία θα συζητηθεί

* Η ανακοίνωση του Προμηθέα ήταν ενδιαφέρουσα όχι λόγω του Κυπέλλου, αλλά επειδή μας βάζει τελικά στην προεκλογική ατμόσφαιρα. Όσο δεν πιστεύετε ότι υπάρχει σκάνδαλο γύρω από την έδρα του Final 4, δεν γνωρίζουμε καν αν ο Παναθηναϊκός θα παίξει εναντίον του Περιστερίου και της ΑΕΚ εναντίον του Λαυρίου ή του Προμηθέα εναντίον της Ρόδου.

Μπλε Νησί

* Η σοφία είναι ότι δεν υπήρχε ομοφωνία, όπως λέει ο Προμηθέας. Αντιθέτως, υπήρξε διαφωνία, καθώς ο Ηρακλής δεν δέχτηκε να χάσει το πλεονέκτημα των οικοδεσποτών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να έχει νόημα, δηλαδή, το τελευταίο 8, με διαδοχικά παιχνίδια, με μεγάλες πιθανότητες έκπληξης, χωρίς κίνδυνο ακόμη και όταν ο κόσμος έχει φύγει.

* Η ανακοίνωση έγινε ότι η Patrinos agronis θα σταλεί σε ένα ονομαστικό κέντρο, κυρίως για να ενημερώσει τον Προμηθέα ότι η τρέχουσα διοίκηση θα λήξει σε δύο μήνες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Source