Η Ελένη Μενεγάκη-Η κέρδισε το βασιλικό νόμισμα πίτας … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το 2021, φαίνεται, ήρθε “σωστά” για την Έλεν Μενεγάκη, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα της στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της ότι κέρδισε ένα κέρμα για τη βασιλική πίτα – έστειλε μια πολύ καλή ευχή για το νέο έτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο τελευταίος χρόνος σίγουρα θα είναι χαραγμένος στη μνήμη του οικοδεσπότη, καθώς ήταν η χρονιά που αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση για να κάνει την τελευταία της εκπομπή στο ALPHA με την οικογένεια των αγαπημένων της συνεργατών.

Έτσι, το νέο έτος αναμένεται να είναι ξεχωριστό, κάτι που ήταν ήδη ορατό από τα πρώτα του λεπτά. Η Έλεν Μενεγάκη, όπως είπε, είχε χρόνια να κερδίσει το κέρμα, և φέτος εμφανίστηκε κατά λάθος με το κομμάτι της βασιλικής πίτας.

“Κέρδισα το νόμισμα του σπιτιού μας λίγα χρόνια αργότερα. “Ευτυχισμένο το νέο έτος”, έγραψε περιγραφικά κάτω από τη φωτογραφία του.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη για το 2020

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, η Έλεν Μενεγάκη ανέβασε μια νέα φωτογραφία στην οποία θέτει στη βίλα της Μελίσσια, αυτή τη φορά έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για το 2021, το οποίο έρχεται σε λίγες ώρες.

Φέτος ήταν πολύ ξεχωριστή για τον οικοδεσπότη, καθώς ήταν η χρονιά που αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Η Έλεν Μενεγάκη και πάλι πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους: “Ο χρόνος αλλάζει σε λίγες ώρες … αν το θέλατε, τι ήταν το 2021 που σε άγγιξε μόνο;” ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Επειδή εννοείτε υγεία, γράψτε ό, τι νομίζετε. “

Source