Η ελληνική τράπεζα συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με ασφάλεια

Προληπτικά μέτρα σε όλα τα καταστήματα անվտանգ Μετάβαση σε ασφαλή υπηρεσία μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Η ελληνική τράπεζα, η οποία επικεντρώνεται στη διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της προκειμένου να περιορίσει τη διάδοση της επιδημίας, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργού Υγείας.

Με οδηγίες για τον περιορισμό των ταξιδιών για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας, το δίκτυο καταστημάτων θα συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά αλλά με μειωμένο προσωπικό.

Συνιστάται στους πελάτες να επισκέπτονται καταστήματα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Στο πλαίσιο των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό της κυκλοφορίας του κοινού, καλούμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά μας κανάλια, ιδίως Ιστός: ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, Κινητό: Πρόγραμμα:, ΑΤΜ: όπως μη προστατευμένες επαγγελματικές κάρτες.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τα καταστήματά της, ανακοίνωσε στα μέσα Νοεμβρίου ότι οι πελάτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν ΑΤΜ αποκλειστικά για καταθέσεις μετρητών և λιγότερο από 500 €, καθώς και για την έκδοση καταστάσεων / υπολοίπων λογαριασμού. τους

Το έμπειρο προσωπικό της τράπεζας βρίσκεται εντός και εκτός των καταστημάτων εξυπηρέτησης πελατών, προσδίδοντας προτεραιότητα στους συνταξιούχους και στις ευάλωτες ομάδες να επεξεργάζονται τις συναλλαγές τους ATM γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι πελάτες που εισέρχονται στο κατάστημα και δεν έχουν χρεωστική κάρτα πρέπει να συμπληρώσουν την κατάλληλη φόρμα / αίτηση για να παρέχουν δωρεάν χρεωστική κάρτα. Μέσα στα καταστήματα, οι υπάλληλοι της Connect Corners Bank συνεχίζουν να καταβάλλουν προσπάθειες για να εκπαιδεύσουν και να εισαγάγουν τους πελάτες στη χρήση ψηφιακών καναλιών, με στόχο την παροχή της δικής τους ταχύτερης, ασφαλέστερης υπηρεσίας όπου κι αν βρίσκονται.

Με χρεωστική κάρτα, οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν 24/7 από τη νέα γενιά ΑΤΜ της Τράπεζας της Ελλάδος և Διεξαγωγή καθημερινών τραπεζικών εργασιών, όπως δωρεάν αναλήψεις իկ Καταθέσεις μετρητών που σχετίζονται με άμεση πιστωτική ή πιστωτική κάρτα, επιταγές καταθέσεων, δείτε τους υπόλοιπους λογαριασμούς τους և περισσότερα. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας web banking της Ελληνικής Τράπεζας, οι πελάτες μπορούν να δουν το IBAN τους և να εκτυπώσουν το σχετικό πιστοποιητικό, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, να μεταφέρουν χρήματα κ.λπ.

Η Τράπεζα παρακολουθεί τις εξελίξεις, ιδίως τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας και προσαρμόζει ανάλογα τα προγράμματά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hellenicbank.com/covid19 ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 80009999.

Source