Η ελπίδα του Covid-19 “mRNA Technology” υπόσχεται ένα μέλλον για τη θεραπεία πολλών ασθενειών

πανό99

Οι μελέτες εμβολιασμού κατά των μολυσματικών ασθενειών θα επιταχυνθούν. “Η περίοδος θεραπείας θα ξεκινήσει με κύτταρα των οποίων ο γενετικός κώδικας έχει αλλάξει στην ανοσοβιολογία, ειδικά στη θεραπεία καρκινικών παθήσεων.”

Şahiner, ένας νέος τύπος κοροναϊού που επηρεάζει τον κόσμο (Κόβιντ-19) χρησιμοποιείται σε εμβόλια που αναπτύχθηκαν από ορισμένες φαρμακευτικές εταιρείες στο πλαίσιο της καταπολέμησης της επιδημίας mRNA έκανε δηλώσεις στον ανταποκριτή της ΑΑ σχετικά με την τεχνολογία.

Ανάδοχος Δρ. Şahiner, στην εποχή της μηχανικής λογισμικού, που ονομάζεται επίσης τεχνητή νοημοσύνη, αλλά στην πραγματικότητα, ανάλυση δεδομένων που υπερβαίνει τα όρια του ανθρώπινου νου με προηγμένους αλγόριθμους. Δήλωσε ότι οι μελέτες για τα νουκλεϊκά οξέα, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα λογισμικά στον κόσμο, έχουν φτάσει σε μια απίστευτη ταχύτητα και μέγεθος.

Δηλώνοντας ότι άρχισαν να γνωρίζουν την έννοια του “mRNA” και τα εμβόλια στενά κατά τη διάρκεια της επιδημίας Kovid-19, ο Şahiner είπε:

«Σήμερα βλέπουμε τα εμβόλια mRNA ως ελπίδα για τον τερματισμό των αναδυόμενων επιδημιών όπως το Kovid-19 με την ταχεία παραγωγική τους ικανότητα. Στην πραγματικότητα, εταιρείες που προέβλεπαν αυτήν την κατάσταση εδώ και πολύ καιρό έχουν επενδύσει περισσότερα από δισεκατομμύρια δολάρια σε συστήματα mRNA τα τελευταία 10 χρόνια. Η Moderna Therapeutics, μία από αυτές τις εταιρείες, Ιδρύθηκε με κεφάλαιο 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2010. Στη Γερμανία, το CureVac αντλεί ένα διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο θεραπευτικών στόχων τόσο για καρκίνο όσο και για μολυσματικές ασθένειες, ενώ η BioNTech αναπτύσσει καινοτόμες προσεγγίσεις για εξατομικευμένα φάρμακα κατά του καρκίνου χρησιμοποιώντας εμβόλια mRNA. ”

Ανάδοχος Δρ. “Η πανδημία Kovid-19 θα εξαφανιστεί μέσα σε ένα χρόνο με την υποστήριξη εμβολίων, αλλά εταιρείες που εργάζονται με τεχνολογία mRNA όχι μόνο θα λάβουν τα οικονομικά οφέλη των επενδύσεών τους και των προσπαθειών τους που κράτησαν χρόνια κατά τη διάρκεια αυτής της επιδημικής περιόδου. Ταυτόχρονα, θα συλλέξουν απίστευτα πλούσια δεδομένα από κοινωνίες όπου εφαρμόζεται το εμβόλιο mRNA. Οι μελέτες εμβολιασμού και τα αποτελέσματα παρακολούθησης από ακαδημαϊκούς από διάφορες χώρες θα παρέχουν επίσης πολύτιμα δεδομένα για αυτές τις εταιρείες και πιθανώς θα φτάσουν στις πληροφορίες που μπορούν να φτάσουν μέσα από δεκαετίες μελετών εντός μηνών. βρήκε την αξιολόγηση.

“Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Δηλώνοντας ότι η τεχνολογία mRNA δεν προσέλκυσε μεγάλη προσοχή στην αρχή λόγω των δυσκολιών εισαγωγής μορίων RNA στο κύτταρο, οι ερευνητές και οι εταιρείες στράφηκαν σε συστήματα με βάση το πλασμίδιο και το DNA, ο Şahiner συνέχισε ως εξής:

«Βλέπουμε αυτήν την κατάσταση πολύ συχνά στη μικροβιολογία, σε ένα σημείο όλα μπλοκάρουν, αλλά μια τεχνολογία που έχει φτάσει σε αδιέξοδο με πρόοδο σε άλλους τομείς της επιστήμης ξαφνικά αρχίζει να λάμπει. Την επόμενη περίοδο, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της εισαγωγής φαρμάκων και διαφορετικών μορίων στο κύτταρο είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες στον τρόπο έκφρασης γονιδίων με RNA Ένα άλλο εμπόδιο σε αυτήν τη νέα τεχνολογία ήταν η διαθεσιμότητα ανθρώπινων πειραμάτων και προβλημάτων έγκρισης στις διαδικασίες μάρκετινγκ. Ακόμη και οι πιο σημαντικές ρυθμιστικές αρχές στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων και των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του FDA και του EMA, δεν είχαν ακόμη προετοιμάσει τους απαραίτητους κανονισμούς και οδηγίες για τη χρήση αυτής της τεχνολογίας. Με αυτήν την επιδημία, αυτό το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί και μπορούμε να πούμε ότι η ανθρωπότητα έχει εισέλθει σε μια νέα βιολογική εποχή με αβέβαια σύνορα με επείγουσες εγκρίσεις χρήσης. ”

“Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ θα ξεκινήσει με ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ

Ανάδοχος Δρ. Δηλώνοντας ότι τα εμβόλια mRNA έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τα εμβόλια, ο Şahiner είπε, “Αυτή η τεχνολογία δεν είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται μόνη της, έχει πολλά πλευρικά κλαδιά. Θα χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία γενετικών ασθενειών (αντικατάσταση γονιδίων) με το σύστημα CRISPR, το οποίο κέρδισε πρόσφατα το Βραβείο Νόμπελ. Οι μελέτες εμβολιασμού κατά των μολυσματικών ασθενειών θα επιταχυνθούν. Η περίοδος θεραπείας θα ξεκινήσει με κύτταρα των οποίων ο γενετικός κώδικας έχει αλλάξει στην ανοσοβιολογία, ειδικά στη θεραπεία καρκινικών παθήσεων, και υπάρχουν μελέτες σχετικά με αυτό το θέμα. μίλησε.

Δηλώνοντας ότι τα πιο σημαντικά προβλήματα ξεπεράστηκαν ένα προς ένα για τη χρήση τεχνολογιών mRNA, ο Şahiner είπε:

“Με την ευκαιρία αυτής της επιδημίας, θα δημιουργηθεί επίσης σύστημα ψυχρής αλυσίδας και θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες. Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή αυτού του συστήματος είναι ότι το ένζυμο από βακτηριοφάγο (βακτηριακός ιός) και η ρυθμιστική γονιδιακή περιοχή από ανθρώπινο ιό (όπως γρίπη και CMV) είναι επιθυμητή. Προστίθεται σε ένα πλασμίδιο μαζί με το mRNA. Χρησιμοποιώντας γονίδια-ένζυμα και ακόμη και συνθετικά τροποποιημένα νουκλεοτίδια και μόρια από διαφορετικά φυτά και ζώα, παράγονται απίστευτα μικροσκοπικά ρομπότ σε μικρά μεγέθη που μπορούν να μετρηθούν με νανόμετρα. Αυτά τα έργα έχουν αναπτυχθεί συνεχώς για 10 έως 20 χρόνια. ”

“ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MRNA”

Εξηγώντας ότι ορισμένα μόρια mRNA δεν έχουν την ικανότητα να αναπαράγουν και να παρέχουν μόνο πρωτεϊνική παραγωγή, ορισμένα mRNA στα οποία προστίθενται μέρη από είδη αλφαϊών παράγουν τόσο την πρωτεΐνη όσο και τα δικά τους αντίγραφα, Assoc. Δρ. Ο inerahiner ολοκλήρωσε τα λόγια του ως εξής:

Με άλλα λόγια, μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να πούμε απλούς τεχνητούς ιούς που παράγονται με βιολογικά υλικά που συλλέγονται από διαφορετικά έμβια όντα. Στο επόμενο στάδιο, θα γίνουν νέες προσθήκες σε γνωστούς ιούς με μοντέλα υπολογιστών και θα δημιουργηθούν ελαφρώς μεγαλύτερα νέα βιολογικά ρομπότ. Στην πραγματικότητα, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά και δημοσιεύθηκαν πρόσφατα ως επιστημονικά άρθρα. Μελέτες έχουν επίσης κοροναϊούς ποντικών. Μερικοί από τους ιούς αφαιρώντας γονίδια που προκαλούν ασθένειες παρήγαγαν νέους τροποποιημένους ιούς, υπάρχουν έτσι σχεδιασμένα ζωντανά εμβόλια κοραναϊού. από αυτή την άποψη, τα επόμενα 10 χρόνια μπορεί να είναι απίστευτα εξελίξεις. ”

πανό134

.Source