Η ενημέρωση αποκαλύπτει ότι το 43-y / o βρίσκεται σε υποψηφιότητα για διευθυντική θέση στο Sheffield Wednesday

Το Bruno Baltazar είναι ένα υπό εξέταση όνομα καθώς η Sheffield Wednesday προσπαθεί να ανακοινώσει διάδοχο του Tony Pulis.

Οι κουκουβάγιες αποφάσισαν να απολύσουν τον Pulis μετά από μόλις 45 ημέρες την περασμένη εβδομάδα, με τον Neil Thompson να καθοδηγεί την ομάδα σε διαδοχικές νίκες στο μεταξύ.

Ωστόσο, ο Dejphon Chansiri ψάχνει για νέο αφεντικό και μια σειρά από ονόματα έχουν συνδεθεί με την κενή θέση τις τελευταίες ημέρες.

Και, Ο δημοσιογράφος της Sun Alan Nixon επιβεβαίωσε ότι έχει εμφανιστεί μια σύντομη λίστα, με το Baltazar ένα πιθανώς εκπληκτικό όνομα στη λίστα.

«Σύντομη λίστα κυρίως ξένη. Paco Jemez, Morais και / ή Baltazar. Απεργοσπάστης. Όλα ανάμεσά τους. Η συμφωνία πιθανότατα θα είναι μόνο για αυτή τη σεζόν αρχικά. Μπορεί να αναβάλει

Η ενημέρωση δείχνει ότι το Baltazar θα μπορούσε να έρθει ως ο κύριος άνθρωπος ή ως μέλος μιας διευθυντικής ομάδας με τον Jose Morais, ο οποίος επίσης είναι εκτός εργασίας.

Η προηγούμενη διοικητική εμπειρία της Baltazar έχει έρθει στο εξωτερικό, κυρίως στην Πορτογαλία και την Κύπρο, με πρόσφατα στάδια με την APOEL και την Estoril.

Όμως, η τελευταία του δουλειά στο ποδόσφαιρο ήρθε σε αυτήν τη χώρα, καθώς ήταν βοηθός του Sabri Lamouchi όταν ο Γάλλος ήταν υπεύθυνος για το Nottingham Forest, οπότε θα γνωρίζει τα πάντα για το Πρωτάθλημα.

Κουίζ: Αυτοί οι 25 παίκτες έκαναν περισσότερες ή λιγότερες από 100 εμφανίσεις στο Σέφιλντ Τετάρτη;Ο Lee Grant έκανε περισσότερες ή λιγότερες εμφανίσεις από 100 κουκουβάγιες;


Η ετυμηγορία

Αυτή θα ήταν μια ενδιαφέρουσα κίνηση, αν και ο προφανής κίνδυνος είναι ότι ο Μπαταλαζάρ δεν έχει εμπειρία ως προπονητής στην Αγγλία και θα έμπαινε σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπου χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα.

Ωστόσο, γνωρίζει αυτό το πρωτάθλημα και θα είναι πρόθυμος να αποδείξει τον εαυτό του σε αυτό που θα ήταν εξαιρετική δουλειά για τον εαυτό του.

Έτσι, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συμβεί αυτό, καθώς θα πρέπει να ληφθεί γρήγορα απόφαση από το Chansiri.

Σκέψεις; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Source