Η εξαφάνιση ενός μυστηριώδους μονόλιθου κοντά στο Göbeklitepe εξέπληξε τους πολίτες

που είχε καταδιώξει τα χωράφια πριν από 4 μέρες κοντά στο Γκέμπεκλιπετεπ στην Τουρκία σήμερα το πρωί και είδε ότι το μεταλλικό μπλοκ εξαφάνισης (μονόλιθος) προκάλεσε έκπληξη και περιέργεια στους ντόπιους.

Διαπιστώθηκε ότι το μεταλλικό μπλοκ, το οποίο τοποθετήθηκε στο χωράφι στο Örencik Neighborhood, που βρίσκεται κοντά στα ερείπια του Göbeklitepe, περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, τη νύχτα της 5ης Φεβρουαρίου και έγινε το επίκεντρο της προσοχής των πολιτών από την ίδρυσή του, ήταν φαίνεται να εξαφανίζεται σήμερα το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης του πεδίου Fuat Demirdil υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ότι το μεταλλικό μπλοκ τοποθετήθηκε στο αγρόκτημά του από άγνωστους ανθρώπους πριν από τέσσερις ημέρες.

Δηλώνοντας ότι δεν ξέρουν για ποιο σκοπό τοποθετήθηκε το μεταλλικό μπλοκ, ο Demirdil είπε, “Δεν γνωρίζουμε εάν το πεδίο τέθηκε για προώθηση ή για διαφήμιση. Σήμερα το πρωί είδαμε ότι το μεταλλικό μπλοκ δεν είναι στη θέση του. Οι πολίτες δεν μπορούν να λύσουν το μυστήριο του μεταλλικού μπλοκ ακόμα. ” είπε.

έμβλημα69

Ο Χασάν Γιλντίζ, ένας από τους κατοίκους της γειτονιάς, είπε ότι είδε ότι το μεταλλικό μπλοκ παρέμεινε στη θέση του το βράδυ αλλά εξαφανίστηκε το πρωί.

Εκφράζοντας ότι περιμένουν μια εξήγηση που θα ικανοποιήσει την περιέργειά τους, ο Yıldız είπε, “Πιστεύουμε ότι το μεταλλικό μπλοκ αφέθηκε για διαφημιστικούς σκοπούς. Έτσι, η γειτονιά μας αναγνωρίστηκε. μίλησε.

“Όλοι αναρωτιούνται από την πρώτη μέρα”

Ο Ahmet Kaçar είπε επίσης ότι μετά το κολλητό του μεταλλικού μπλοκ στο πεδίο, το ενδιαφέρον για τη γειτονιά αυξήθηκε.

Δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι έχουν έρθει στην περιοχή από παντού για 4 ημέρες, ο Kaçar είπε:

“Κανείς δεν ξέρει τι είναι το μεταλλικό μπλοκ. Όταν ρωτήσαμε τις αρχές, κανείς δεν ήξερε. Από την πρώτη μέρα, όλοι είναι περίεργοι, δεν ξέρουμε για ποιο λόγο φέρεται. Ο κυβερνήτης μας ήρθε εδώ και το εξέτασε. Αλλά ήταν καλό για την προώθηση της περιοχής μας. Ακόμα και είμαστε ευτυχείς για αυτό το ενδιαφέρον. Το πήραν σήμερα το πρωί. “

Source