Η εξεύρεση τρόπου επίλυσης των διαφορών μας είναι επείγουσα απαίτηση

πανό99

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut CavusogluΤο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ισπανίας, EFE, ανέφερε σε δήλωσή του, “Η Τουρκία δίνει αξία στις καθιερωμένες σχέσεις της με τις ΗΠΑ. Έχουμε συμμαχία με το χρονοτριβικό και διατλαντικό εργαλείο για τη διαμόρφωση πολιτικών απόψεων”. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Προς το παρόν, η Τουρκία Cavusoglu ότι ορισμένα ζητήματα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι σημαντικές διαφωνίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες που επηρεάζουν την εθνική ασφάλεια, αυτή, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη συνεργασία PKK / PYD / YPG με, ενάντια στην αδράνεια Feton και τις κυρώσεις της Τουρκίας που περιγράφονται στην αίτηση.

“Η εξεύρεση τρόπου επίλυσης των διαφορών μας σε αυτά τα σημαντικά θέματα είναι επείγουσα ανάγκη όχι μόνο για τις διμερείς μας σχέσεις, αλλά και για την υγεία και τη ζωτικότητα της διατλαντικής συνεργασίας”. βρήκε την αξιολόγηση.

Ο Καβούσογλου, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια του αντιπροέδρου μετά την επίσκεψη πραξικοπήματος στην Τουρκία, η τουρκική κυβέρνηση για να δείξει την αλληλεγγύη της προς τους ανθρώπους που συναντούν και υπογραμμίζοντας την εκτίμηση εκφράστηκε ως εξής:

πανό134

«Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτή η από πρώτο χέρι εμπειρία του κινδύνου που ενέχει αυτή η τρομοκρατική οργάνωση θα επιτρέψει στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να λάβει άμεσα και συγκεκριμένα βήματα προς το FETO και τον ηγέτη του, αλλά πάνω απ ‘όλα θα αναγνωρίσει τη στρατηγική σημασία των τουρκο-αμερικανικών σχέσεων και είναι απαραίτητο για να αυξήσει πλήρως τις δυνατότητές του ελπίζουμε ότι θα λάβετε μέτρα. για να το κάνετε αυτό, οι διαφορές μας όπως και οι σύμμαχοι είναι να αντιμετωπίσουμε μέσω διαλόγου και διπλωματίας. ένα καλό πρώτο βήμα για να γίνει αυτό, η αεροπορική άμυνα S-400 με το πρόσχημα ότι αγοράζουμε το σύστημα μέσω του νόμου CAATS από τη διοίκηση του Trump θα θέσει τέρμα στις κυρώσεις που επιβάλλονται στην Τουρκία. Δεν υπάρχει χώρος για απειλές ή κυρώσεις μεταξύ των συμμάχων. Αυτές οι κυρώσεις, το πεδίο εφαρμογής, η βάση, ανεξάρτητα από τον σκοπό ή το βάρος, είναι άμεση προσβολή της κυριαρχίας της Τουρκίας. ”

Ο Τσαβούσογλου δηλώνει ότι η Τουρκία ηγείται συμμάχου του ΝΑΤΟ, βασικό καθήκον του ΝΑΤΟ, ειδικά για τη συλλογική άμυνα, επεσήμανε ότι συμβάλλουν στην εκπλήρωση της διαχείρισης κρίσεων και της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας.

Ο Cavusoglu, οι αποστολές και οι επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ της Τουρκίας ότι είναι μία από τις πέντε χώρες που συμβάλλουν περισσότερο στον προϋπολογισμό και οι εταίροι του ΝΑΤΟ διαπίστωσαν ότι χώρες που προσελκύουν την προσοχή στην 8η θέση των κορυφαίων συντελεστών δήλωσαν:

“Η Τουρκία την 1η Ιανουαρίου 2021, η Κοινή Ειδική Ομάδα Επίπεδο Ετοιμότητας του ΝΑΤΟ για τη μη διοίκηση, είναι η τελευταία απόδειξη της δέσμευσής μας προς τη Συμμαχία, συμπεριλαμβανομένης της στάσης της αποτροπής και της άμυνας έναντι των τρεχουσών απειλών. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ΗΠΑ του ΝΑΤΟ Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι οι δεσμοί τους με εμάς παρέχουν μια σταθερή βάση για την προώθηση των διμερών μας σχέσεων σε όλες τις πτυχές. “

Η νέα κυβέρνηση για τον τερματισμό της προεδρίας της Τουρκίας Cavusoglu θέλει να δει επίσης μια σημαντική παρουσία στο ΝΑΤΟ, “Μπάιντεν διοίκηση ότι το βλέπει και είναι πραγματικό ως πιο αποτελεσματικός τρόπος για πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη για την επιστροφή μας και από τη Συρία στη Λιβύη για να μας βοηθήσει να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε έναν ουσιαστικό διάλογο Σε αυτό το πλαίσιο, τα αρχικά μηνύματα της διοίκησης Μπάιντεν σχετικά με τη σημασία των διατλαντικών σχέσεων και της αποτελεσματικής πολυμέρειας και η δέσμευση για εποικοδομητική συνεργασία με τους συμμάχους είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Κάθε βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα ωφελήσει τόσο τις σχέσεις μας όσο και την ευρύτερη διατλαντική κοινότητα. ” βρήκε την αξιολόγηση.

.Source