Η επίσημη θήκη MagSafe iPhone 12 της Apple μειώνει την πρώτη τιμή στα 26 $ (Εξοικονόμηση 47%)

Η Amazon προσφέρει αυτή τη στιγμή την επίσημη θήκη Apple 12 mini Silicone MagSafe για την Apple 26 $ στάλθηκαν στην Κύπρο Green. Επίσης στο Walmart στην ίδια τιμή. Συνήθως κερδίζοντας 49 $, εξοικονομείτε 47% εδώ με τη σημερινή προσφορά που σηματοδοτεί την πρώτη έκπτωση μέχρι σήμερα. Η επίσημη θήκη σιλικόνης της Apple τυλίγει το iPhone 12 mini σε ένα εξαιρετικό φινίρισμα απαλής αφής που είναι επενδεδυμένο με επένδυση μικροϊνών στο εσωτερικό. Παράλληλα με μαγνήτες που του επιτρέπουν να κουμπώνει ακριβώς στο πίσω μέρος της συσκευής σας, υπάρχει επίσης υποστήριξη για τη φόρτιση MagSafe της Apple εδώ. Μάθετε περισσότερα στην κάλυψη μας στο 9to5Mac.

Εάν δεν χρειάζεστε επίσημη ποιότητα Apple ή ενσωματωμένες λειτουργίες MagSafe, η χρήση της δημοφιλούς θήκης iPhone 12 της Liquid Air Armor της Spigen είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που θα σας επιτρέψει επίσης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Δεν θα είναι τόσο εξαιρετικό όσο η προτεινόμενη συμφωνία, αλλά θα διατηρήσει το smartphone σας προστατευμένο από γρατζουνιές και προσκρούσεις για 13 $.

Εκτός από τα πάντα στον οδηγό μας της Apple, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τη θήκη σιλικόνης με την πρώτη μείωση της τιμής στο νέο MagSafe Charger της Apple, το οποίο τυχαίνει να είναι ακόμη σε πώληση. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στη νέα σειρά περιπτώσεων Disney iPhone 12 από το CASETiFY για άλλους τρόπους πρόσβασης στο ακουστικό σας.

Χαρακτηριστικά iPhone 12 mini MagSafe Case:

Το μεταξένιο, απαλό άγγιγμα του εξωτερικού σιλικόνης αισθάνεται υπέροχο στο χέρι σας. Και στο εσωτερικό, υπάρχει μια μαλακή επένδυση μικροϊνών για ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Με ενσωματωμένους μαγνήτες που ευθυγραμμίζονται τέλεια με το iPhone 12 mini, η θήκη προσφέρει μια μαγική εμπειρία σύνδεσης και απόσπασης, κάθε φορά. Οι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι μαγνήτες καθιστούν την ασύρματη φόρτιση ταχύτερη και ευκολότερη από ποτέ. Και όταν έρθει η ώρα να φορτίσετε, απλώς αφήστε τη θήκη στο iPhone σας και τραβήξτε τον φορτιστή MagSafe ή τοποθετήστε τον στον φορτιστή πιστοποιημένο με Qi

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους αυτόματων θυγατρικών που κερδίζουν εισόδημα. Περισσότερο.


Εγγραφείτε στο κανάλι YouTube 9to5Toys για όλα τα πιο πρόσφατα βίντεο, κριτικές και άλλα!

Source