Η επίσημη καταγγελία της Iliana Arabi στη SEI κατά … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Του πρόσφερε να ακούσει τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “50-50”

Πριν από λίγες ημέρες, η Iliana Arabi διαμαρτυρήθηκε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έλαβε από τον Παύλο Χαϊκάλη κατά τη διάρκεια της παράστασης “Έλα Χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χριστίδου.

24 ώρες αργότερα, ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στην ίδια παράσταση και ζήτησε συγνώμη από την ηθοποιό, εξηγώντας ότι ήταν ερωτευμένη μαζί της.

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδόπουλος δημοσίευσε πρόσφατα επίσημη καταγγελία από την Ελιάνα Άραμπι στο SEI (Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών) εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη στο T-Live.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Συγκεκριμένα, την κατηγορεί ότι προσβάλλει τη σεξουαλική της αξιοπρέπεια, εξηγώντας ότι τον συνάντησε ενώ φοιτούσε σε σχολή δράματος. Στη συνέχεια πρότεινε να κάνει ακρόαση για τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές 50-50. Ο ηθοποιός την κάλεσε αργότερα, όπως αναφέρεται στο παράπονο, χρησιμοποιώντας σεξουαλική ρητή γλώσσα και της ζήτησε να συμμετάσχει στον διάλογο.

«Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να τον πάω στην τάξη, λέγοντας ότι τον είδα ως πατέρα μου και μετά έκλεισα. “Από τότε, ο καταγγέλλων δεν προσπάθησε να με κακοποιήσει σεξουαλικά”, αναφέρει το κείμενο.

Νωρίτερα, ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε στον «Ευτυχίτη». “Προς το παρόν δεν υπάρχει παράπονο, σταυρώνομαι από μέσα μου, για ορισμένα πράγματα δεν υπάρχει παράπονο. Έφυγα χωρίς να προσβάλω κανέναν. “

Source