Η επιδημία και η «ένταξη» έφεραν την ύφανση στη μόδα

Το μαλλί, οι βελόνες και τα μοτίβα παραγγέλνονται στο διαδίκτυο και το YouTube παρέχει τις απαραίτητες οδηγίες

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Όσοι πιστεύουν ότι το πλέξιμο είναι χόμπι μόνο για τις γιαγιάδες κάνουν λάθος. Τα τελευταία χρόνια, η ύφανση έχει αναλάβει τα κοινωνικά μέσα, όπως το Instagram, όπου αρέσει σε εταιρείες Είμαστε πλεκτά ρούχα ή μαλλί Προσφέρετε στους πελάτες πλήρη σύνολα βελόνων, μαλλιού και μοτίβων για να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να αναβιώσετε ένα παλιό. Τα πλεκτά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, ξεφεύγοντας από τον κύκλο των γυναικών, οι άνδρες σχεδιάζουν πιο μοναδικά, απροσδόκητα μοτίβα. Σχεδιαστής ιστών Ann Susan Giller Το Ανόβερο λέει ότι το πλέξιμο έχει επανέλθει στη μόδα τα τελευταία χρόνια, ίσως με σχετική ευκολία. Ακόμα και η ποιότητα του μαλλιού σήμερα είναι καλύτερη από ό, τι στο παρελθόν, τη δεκαετία του ’70 και του ’80, όταν η ύφανση έγινε πολύ δημοφιλής ξανά.

Πολλοί άνθρωποι υφαίνουν επειδή τους ηρεμούν, γιατί εκείνες τις στιγμές είναι πλήρως εστιασμένοι σε αυτό, το κάνουν, δεν σκέφτονται τίποτα άλλο, λέει. Ακόμα και ο Φρίντριχ, που διατηρούσε το κατάστημά του στο Paderborn, σήμερα διοργανώνει μαθήματα πλεξίματος στο νησί Silt, του τουριστικού θέρετρου Berkhtesgarden. Πολλοί χομπίστες, εκτός από έτοιμα πακέτα με βελόνες, κλωστές και μοτίβα, δίνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτό. εκπαιδευτικά βίντεο από το δημοφιλές YouTubeΩστόσο, η δημιουργία μόδας πλεξίματος δεν σημαίνει μεγάλο κύκλο εργασιών για καταστήματα που πωλούν πλεκτά και συναφή αξεσουάρ, καθώς οι περισσότεροι σήμερα ενδιαφέρονται να παραγγείλουν ό, τι χρειάζονται στο διαδίκτυο.

Η κυκλοφορία αυξάνεται λόγω της επιδημίας

ΜΙ: Γερμανικός τομέας χειροτεχνίας Ο εκπρόσωπος της χειροκίνητης πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνει κορυφαίες βιομηχανικές εταιρείες από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, επιβεβαιώνει μια σημαντική αύξηση της ζήτησης. Δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα για αυτό το έτος. Μιλώντας για το 2020, μιλούν οι βιοτεχνίες όσον αφορά τον κύκλο εργασιών για το “ειδικό έτος”“Το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι επίσης εμφανές λόγω της ταχείας ανάπτυξης των χρηστών στους ιστότοπους διαφόρων εταιρειών, από τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, εξοπλισμό ή μοτίβα. Υπήρξε κάποια αύξηση στους χρήστες από το πρώτο κύμα της επιδημίας, αλλά τώρα κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, ο οποίος ισχύει από τις αρχές Νοεμβρίου.

Λοιπόν, παίζει επίσης ο κοροναϊός; Φυσικά, το Handbook Initiative ανταποκρίνεται καθώς οι άνθρωποι περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι και τελικά έχουν την ηρεμία που χρειάζονται για να ακολουθήσουν ένα χόμπι. Προσθέστε σε αυτό την επιθυμία πολλών να δημιουργήσουν κάτι με τα χέρια τους. Οι άνθρωποι φαίνεται να ανακαλύπτουν εκ νέου την αξία και τη χρησιμότητα των χειροτεχνιών, λέει ο ερευνητής των νέων τάσεων Πίτερ Γουίπερμαν և προσθέτει. «Όταν οι άνθρωποι υφαίνουν, κάνουν κάτι ασυνήθιστο, με σχετικά άμεση επιτυχία. Η προστιθέμενη αξία δεν είναι το κασκόλ ή το πουλόβερ που έκαναν, αλλά η ικανοποίηση που το έφτιαξαν με τα χέρια τους. “

Ποιοτική ικανότητα:

Σύμφωνα με την Anne Susan Giller, αξεσουάρ όπως καπέλα και κασκόλ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το χειμώνα. Λόγω της επιδημίας, φυσικά, είναι αδύνατο να ανταποκριθούμε στα πρότυπα ανταλλαγής κοινών μαθημάτων. Όλες οι συνδέσεις πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου. Τα πλεκτά είναι ο μεγάλος νικητής της επιδημίας, εκτιμά τα γερμανικά.

Αλλά πρόσφατα κάτι άλλο έχει γίνει εξαιρετικά σημαντικό. Η ποιότητα του νήματος γίνεται όλο και πιο σημαντική, λέει ο σχεδιαστής υφασμάτων. Το ίδιο ισχύει και για την προθυμία των καταναλωτών να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να έχουν πρώτες ύλες καλύτερης ποιότητας. “Σπάνια μπορείτε να βρείτε ρούχα ή αξεσουάρ στο κατάστημα που μπορεί να διαρκέσει για 20 χρόνια”, δήλωσε η Ann Susan Giller.

Πηγή: dw.com

Source