Η επιθυμία του Πετράκη να Salai, παροιμία … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο προπονητής των Blues, Ίννης και Πετράκης, είναι απολύτως ικανοποιημένος με την κυριαρχία του Απόλλωνα στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας προπονητής συγχαίρει τους παίκτες του. “Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι ροντέο. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν καθυστερούσαμε τα τελευταία δέκα λεπτά, χάνουμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν έτσι όπως θέλαμε. Είναι πιθανό για μένα να πετύχαμε αυτήν τη νίκη λόγω καλών προσπαθειών. “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, το εξετάζουμε.”

Για τον Salai, είπε: “Δεν έχω πολιτική συνδικαλιστικής οργάνωσης για το ποιος θα φύγει. Αλλά δεν τον έχω στερήσει ποτέ την ευκαιρία ενός ποδοσφαιριστή. “Ο Salay ήταν σπουδαίος παίκτης σε όλα, ελπίζω ότι ο Fener θα ανέβει στην κορυφή.”

Όσον αφορά τις μεταγραφές, εξήγησε ότι «τρέχουν για να βρουν παίκτες. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που μας ζήτησε για δέκα ημέρες, του δώσαμε αυτό που ήθελε, δεν ήρθε. “Οι παίκτες έχουν χρόνο, ψάχνουν να δουν αν μπορούν να δουν κάτι καλύτερο.”

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του Μαλεκκίδη στην ομάδα, απάντησε με μια παροιμία. “Τα πάντα στην ώρα και την κοιλιά τον Αύγουστο.

Όσο για τον Πέτρο Ψυχά, γιατί δεν πολεμά, ανέφερε ο κ. Πετράκης. «Θέλω να πω κάτι που δεν ξέρω, πρέπει να πω; Η νούμερο ένα ευκαιρία για μένα είναι να δω ότι είναι έτοιμος, καθώς ο Αντρέου ήταν στον Ολυμπιακό. Ο Ψυχάς πρέπει να μου δείξει ότι είναι τόσο έτοιμος όσο και ο Ψυχάς. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source