Η επιστροφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Akar και των διοικητών στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται σε μετατόπιση των συνόρων! Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατία “

Συναντήθηκε με τον υπουργό του Χουλούσι Ακάρ και τη γραμμή διοίκησης των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων (ΤΣΚ) Μεχμέττσικ, ο οποίος εργάζεται στη συνοριακή γραμμή. Ο Ακάρ είπε: «Καθώς οι τρομοκράτες συνεχίζουν την ύπαρξή τους στο βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, η ασφάλεια των συνόρων μας και του λαού μας βρίσκεται υπό κίνδυνο και απειλή. Ο Akar είπε: Μαζί θα σώσουμε το ευγενές μας έθνος από αυτήν τη μάστιγα του τρόμου.

Ο Υπουργός Άκαρ επέστρεψε στην πατρίδα του μετά τις επαφές του με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Γιασάρ Γκιούλερ και τους διοικητές δυνάμεων στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Akar και οι διοικητές, που πήγαν κατευθείαν στη γραμμή των συνόρων, πραγματοποίησαν εξετάσεις και επιθεωρήσεις στην 6η Διοίκηση Μηχανικού Τμήματος Πεζικού. Οι διοικητές του Akar και της TAF, οι οποίοι πραγματοποίησαν συνάντηση με τους διοικητές των μονάδων στις περιοχές λειτουργίας στο Κεντρικό Κέντρο Διοίκησης της inıldıroba, έλαβαν ενημέρωση και έδωσαν οδηγίες στο κέντρο επιχειρήσεων. Απευθυνόμενος στο προσωπικό εδώ, ο Akar συγχαίρει τον Mehmetçi για την επιτυχία, τη θυσία και τον ηρωισμό που επιδείχθηκε για ένα χρόνο.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα επιτύχουμε την ίδια επιτυχία το επόμενο έτος, συνεργαζόμενοι στην ενότητα και την αλληλεγγύη, ο υπουργός Akar είπε, «Η χώρα μας έχει υψηλές προσδοκίες από τις Ένοπλες Δυνάμεις του ευγενούς έθνους μας. Επομένως, εμπνευσμένος από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την προσευχή των πολιτών μας, 83 εκατομμύρια, εργαζόμαστε στη Λιβύη, τη Συρία, το βόρειο τμήμα του Ιράκ, το Αζερμπαϊτζάν, το Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία, το Αφγανιστάν, την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο. «Θα συνεχίσουμε με αυξανόμενη αποφασιστικότητα στο Αιγαίο».

Επαναλαμβάνοντας ότι το TAF έδειξε μεγάλο ηρωισμό στην ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα, ο υπουργός Akar είπε:
«Συνεχίζουμε το έργο μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα και συνεχίζουμε το έργο μας με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα να προστατεύουμε όχι μόνο τα δικαιώματα του ευγενούς έθνους μας, αλλά και τα δικαιώματα και τους νόμους όλων των φιλικών και αδελφικών χωρών, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών μας του Αζερμπαϊτζάν και της Λιβύης, των καταπιεσμένων και των θυμάτων. Αυτό που συνέβη στη βόρεια Συρία είναι προφανές. Μίλησαν για τη δημιουργία ενός διαδρόμου τρομοκρατίας εκεί. Καταστρέψαμε αυτόν τον τρομοκρατικό διάδρομο με τις επιχειρήσεις. Δεν επιτρέψαμε κάτι τέτοιο. Εάν είχε γίνει, στο τέλος θα είχαμε αντιμετωπίσει πολύ περισσότερα προβλήματα Αυτό δεν το επιτρέψαμε. “

Τονίζοντας ότι ο αγώνας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι με τους τρομοκράτες, ο Άκαρ επεσήμανε ότι ορισμένοι απατεώνες και προδότες προσπαθούν να εκτρέψουν τον αγώνα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον τρομοκρατών με ψεύτικες και ψευδείς ειδήσεις. Ο Ακάρ είπε: «Έχουμε μόνο έναν στόχο, τρομοκράτες. Όπως το DAESH δεν εκπροσωπεί μουσουλμάνους, το PKK / YPG δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να εκπροσωπεί τους κουρδούς αδελφούς μας ».
Δηλώνοντας ότι «Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων μας» ο υπουργός Akar συνέχισε ως εξής:

«Αυτό που κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ευγενούς έθνους μας, να εμποδίσουμε τους τρομοκράτες να ζήσουν εδώ. Δεν θα τα επιτρέψουμε. Διότι όσο επιβιώνουν στο βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, η ασφάλεια των συνόρων μας και του λαού μας βρίσκεται σε κίνδυνο και απειλή. Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατία. Μαζί, θα σώσουμε το ευγενές μας έθνος από αυτήν τη μάστιγα του τρόμου. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης. “
Δηλώνοντας ότι οι μάρτυρες και οι βετεράνοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία που επιτεύχθηκε, ο Akar ευχήθηκε το έλεος του Θεού στους μάρτυρες και τη θεραπεία στους βετεράνους.

“Η κατάστασή μας στον αγώνα κατά του ιού της κορώνας είναι μπροστά από τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών”
Αναφέροντας τη σημασία της εφαρμογής της καταπολέμησης του ιού της κορώνας, λαμβάνοντας αυστηρά και σκληρά μέτρα με τρόπο που δεν παρεμβαίνει στις δραστηριότητες, ο Akar είπε:

“Τα μέτρα που ελήφθησαν υπό τον συντονισμό του Κέντρου Καταπολέμησης του Κοραναϊού (KOMMER), το οποίο έχουμε θεσπίσει στο Υπουργείο μας, μας έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις δραστηριότητές μας στις Ένοπλες Δυνάμεις μας χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω. Η επιτυχία της Τουρκίας σε αυτό το θέμα σε ξεχωριστό σημείο στον κόσμο.

Επιπλέον, ως τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, είμαστε μπροστά από άλλες ένοπλες δυνάμεις στον κόσμο στον αγώνα για αυτό το ζήτημα. Η κατάστασή μας στον αγώνα κατά του ιού της κορώνας είναι μπροστά από τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών. Αυτή η επιτυχία επιτεύχθηκε χάρη στον αποφασιστικό σχεδιασμό και την εφαρμογή των μέτρων που έλαβαν οι φίλοι μας σύμφωνα με τις οδηγίες σε όλη τη χώρα. “

Συναυλία για τον Mehmetçik, έναν από τους καλλιτέχνες

Ο Akar και οι διοικητές, που ήρθαν μαζί με το προσωπικό της καφετέριας, γιόρτασαν τη νέα χρονιά του Mehmetçi. Οι καλλιτέχνες Azerin, Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan, που ήρθαν μετά από πρόσκληση του Υπουργού Akar, έδωσαν μια μίνι συναυλία. Οι στρατιώτες, που συνόδευαν τα έργα ερμηνευμένα από τους καλλιτέχνες από κοινού, είχαν ευχάριστες στιγμές στη συναυλία. Στο τέλος της συναυλίας, οι καλλιτέχνες γιόρτασαν τα νέα χρόνια του προσωπικού του στρατού TSK και του Αζερμπαϊτζάν και τους ευχήθηκαν επιτυχημένες αποστολές.

Source