Η επιχείρηση Shadow CIA, γνωστή ως RAND Corporation, λέει ότι η Hedgemony βγάζει την Τουρκία από το παιχνίδι μετά! Δες το βίντεο

Η Rand Corporation, ο «μέντορας» της βαθιάς πολιτείας των ΗΠΑ, ειδικά η CIA και το Πεντάγωνο, ξεκίνησαν στην αγορά ένα παιχνίδι που ονομάζεται Hedgemony τους τελευταίους μήνες. Η τουρκική νοημοσύνη παρουσιάστηκε ως ένας από τους παράγοντες κινδύνου στο παιχνίδι «Hedgemony» πολέμου και στρατηγικής, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για αξιωματούχους άμυνας και πληροφοριών. Η Τουρκία έχει Hedgemony στο παιχνίδι, ήταν το θέμα μιας κάρτας απειλής που συνδέεται με τη Ρωσία. Η τρομοκρατική οργάνωση της Τουρκίας, ειδικά ένα προκλητικό θεματικό υλικό για την καταπολέμηση των διαταραχών του παιχνιδιού PYD. Κατά συνέπεια, η Τουρκία δίνει μυστικά στο ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Οι παίκτες καλούνται επίσης να κάνουν βήματα σύμφωνα με αυτό το σενάριο.

Το “Shadow CIA”, επίσης γνωστό ως αμερικανική κυβέρνηση έχει προσχωρήσει στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (Πεντάγωνο), το οποίο συνεργάζεται στενά με το think tank RAND Corporation, έχει συχνά την Τουρκία που στοχεύει την εξωτερική και εσωτερική πολιτική, αυτή τη φορά γίνεται μέρος του σκοτεινού σεναρίου με ένα παιχνίδι πληροφοριών. Μετά το αιματηρό πραξικόπημα της FETO στις 15 Ιουλίου, η σκοτεινή οργάνωση, η οποία ζήτησε ανοιχτά πραξικόπημα με τις αναφορές που ετοίμασαν και δεν έκρυψε το στόχο της «ανατροπής» του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά προετοίμασε ένα νέο σενάριο. Το Hedgemony είναι το όνομα του νέου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε η Rand Corporation στην αγορά. Βρίσκεται σε ένα παιχνίδι στρατηγικής πληροφοριών και στρατιωτικής στρατηγικής για να παίξει σε ένα γραφείο. Η Τουρκία επέστησε την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (Πεντάγωνο) με γνωστό λόγω αναφοράς από την αμερικανική κυβέρνηση think tank RAND Corporation, προετοιμάζεται να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε στην Τουρκία να αναφέρει ότι το σκοτεινό edemeyince άρχισε να χρησιμοποιεί ενδιαφέρουσες μεθόδους αυτή τη φορά. Στοχεύοντας σχεδόν σε όλους τους τομείς που αποτελούν τη βάση της τουρκικής εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής “Σκιά CIA”, Η ανεξάρτητη και ισχυρή οδός της Τουρκίας για παρέμβαση εξ ονόματος εξωτερικών και εσωτερικών μεθόδων σαμποτάζ “παιχνίδια νοημοσύνης” πρόσθεσε επίσης. Οι ΗΠΑ στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η πιο ανεξάρτητη έξοδος που προκαλούνται από την πρόοδο μέσω των δικών τους συμφερόντων Rand Corporation, έχει κερδίσει την αναφορά ως χτύπημα στις ελπίδες, όπως την περασμένη 15η Ιουλίου, η Τουρκική SA αγόρασε από το σύστημα αεροπορικής άμυνας της Ρωσίας-400 και την προληπτική πολιτική της στην Ανατολική Μεσόγειο για το ΝΑΤΟ. “απειλητικές” όπως είχε δει.

Το Τουρκικό PLA και τα λεγόμενα think tanks που στρέφονται από τον αγώνα με την εξωτερική πολιτική του Feton, της Ουάσινγκτον και της Άγκυρας, υποστηρίζουν σχεδόν ότι δεν υπάρχει τομέας όπου οφείλεται η κοινή θέση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η πολιτική της Τουρκίας για τη Συρία, η σύνδεση της PKK της Άγκυρας «τρομοκρατική οργάνωση» Ypg’yl καταμέτρηση του αγώνα, ενόψει του αυξανόμενου αντι-αμερικανισμού στην Τουρκία και όχι με το S-400. Το αίτημα έκδοσης των ΗΠΑ για την Τουρκία του ηγέτη Feton Fethullah Gülen συμπεριέλαβε επίσης στην έκθεση ότι πολλά σημεία στην υπόθεση είναι δυσφορία.

Η πολιτική «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας θέτει επίσης τον στόχο “Shadow CIA”, με το παρατσούκλι της Rand Corporation, “Ανατολική Μεσόγειο της Τουρκίας βήματα που μπορείτε να αφαιρέσετε τα κέρδη στη Νότια Κύπρο και την Ελλάδα” Έδειχνε την αίσθηση του κάθε φορά με τις αναφορές. Τέλος, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία ενάντια στην υποστήριξη της «φιλικής αντιπολίτευσης» των ΗΠΑ ζητώντας την Rand Corporation, “Τουρκία Erdoğan’sız” πατά το κουμπί των λειτουργιών fitne κάθε φορά.

ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ “ΣΚΙΑ ΣΙΑ”: HEDGEMONY

Η βαθιά πολιτεία των ΗΠΑ, ειδικά η CIA και το Πεντάγωνο, “δάσκαλος μυαλού” Η Rand Corporation κυκλοφόρησε στην αγορά ένα παιχνίδι που ονομάζεται Hedgemony τους τελευταίους μήνες. Η τουρκική νοημοσύνη εμφανίστηκε ως ένας από τους παράγοντες κινδύνου στο “Hedgemony”, ένα παιχνίδι πολέμου και στρατηγικής που σχεδιάστηκε ειδικά για αξιωματούχους άμυνας και πληροφοριών.

Παγκόσμιες εξελίξεις και πιθανές απειλές στο επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους βασικούς στρατηγικούς εταίρους και αντιπάλους της, έχουν εντοπιστεί στο επιτραπέζιο παιχνίδι. Σε μια ομάδα στρατιωτικών δυνάμεων και περιοδικά ανανεώσιμων πόρων με καθορισμένες ικανότητες και δυνατότητες, οι παίκτες καλούνται να περιγράψουν τις στρατηγικές τους και στη συνέχεια να κάνουν δύσκολες επιλογές σύμφωνα με τις στρατηγικές τους για την επίτευξη των στόχων τους εντός πόρων και χρονικών περιορισμών. Το παιχνίδι πληροφοριών που ονομάζεται Hedgemony παίζεται σε δύο ομάδες. Η μπλε ομάδα αντιπροσωπεύει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της (Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ), ενώ η κόκκινη ομάδα αντιπροσωπεύει τη συμμαχία της Ρωσίας, της Κίνας, της Βόρειας Κορέας και του Ιράν. Οι ομάδες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τις στρατηγικές που είχαν προκαθορίσει στον πίνακα παιχνιδιών υπό το φως διαφόρων σεναρίων. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα νίκης ή ήττας στο παιχνίδι, αλλά όποιο γκρουπ αναπτύξει μια αποτελεσματική στρατηγική θεωρείται επιτυχημένο.

Η Τουρκία ονομάστηκε επίσης το παιχνίδι Hedgemony να υπόκειται σε κάρτα απειλής που συνδέεται με τη Ρωσία. Η τρομοκρατική οργάνωση της Τουρκίας, ειδικά ένα προκλητικό θεματικό υλικό για την καταπολέμηση των διαταραχών του παιχνιδιού PYD. Κατά συνέπεια, η Τουρκία δίνει μυστικά στο ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Οι παίκτες καλούνται επίσης να κάνουν βήματα σύμφωνα με αυτό το σενάριο.

Το παιχνίδι πουλήθηκε στον ιστότοπο της RAND Corporation έναντι 250 $, “Οι στρατηγικοί άμυνας των ΗΠΑ και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής αγωνίζονται για το πώς το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μπορεί να παρέχει και να διατηρεί αξιόπιστες στρατιωτικές δυνάμεις στον πόλεμο για να αποτρέψει τον πόλεμο και να διασφαλίσει την εθνική ασφάλεια σύμφωνα με την εθνική στρατηγική. Αποτυχία αποτροπής διαφόρων απειλών σε ένα εξελισσόμενο και αβέβαιο παγκόσμιο περιβάλλον ασφάλειας. Πρέπει να είναι προετοιμασμένη να πολεμήσει και να επικρατήσει στην κατάσταση και να το λάβει υπόψη, τόσο ενάντια στις σημερινές απειλές όσο και στο μέλλον. Ανέπτυξαν το Hedgemony, ένα πολεμικό παιχνίδι σχεδιασμένο να διδάξει. Διατίθεται στην αγορά ως.

ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: RAND CORPORATİON

Η εταιρεία RAND (Research ANd Development in English, από την άποψη της Έρευνας και Ανάπτυξης) ιδρύθηκε αρχικά στη Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ από την Douglas Aviation Company το 1946 ως Project RAND, για τη διεξαγωγή έρευνας και ανάπτυξης για τις ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1948, χωρίστηκε από τη μητρική εταιρεία και έγινε μια μη κερδοσκοπική παγκόσμια πολιτική στρατηγική και δεξαμενή σκέψης. Ο οργανισμός ενέτεινε το έργο της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την ανάπτυξη στρατηγικών σε θέματα εθνικής ασφάλειας. Η εταιρεία διεξάγει επίσης έρευνα στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας, της νομοθεσίας και της επιστήμης. Η RAND απασχολεί περίπου 1.700 υπαλλήλους και έχει γραφεία στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια (έδρα), στην Ουάσιγκτον, στο Πίτσμπουργκ, στην Πενσυλβάνια (δίπλα στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ), στο Κέιμπριτζ (ΗΒ) και στις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Έχει επίσης άλλα μικρότερα γραφεία στις ΗΠΑ. Η τρέχουσα διαχείριση του Rand αποτελείται από:

Michael D. Rich, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής),
Vivian J. Arterbery, θεσμικός γραμματέας,
Brent Bradley, Αντιπρόεδρος για την εταιρική στρατηγική,
Richard Darilek, Διευθυντής, RAND-Qatar Policy Institute,
Lynn Davis, Διευθυντής του Washington Office,
Susan Everingham, Διευθυντής, Γραφείο του Πίτσμπουργκ,
Richard Fallon, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος,
Patrick Horrigan, Αντιπρόεδρος, γραφείο υπηρεσιών,
Lindsey C. Kozberg, Αντιπρόεδρος, γραφείο εξωτερικών υποθέσεων,
Adele R. Palmer, Αντιπρόεδρος, γραφείο ανάπτυξης και διαχείρισης προσωπικού,
Molly Selvin, Interim Dean, Pardee RAND Higher Education School,

Source