“Η εποικοδομητική στάση του Πούτιν και του Ερντογάν επιτρέπει την εξεύρεση συμβατών λύσεων”

Κρεμλίνο:

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η εποικοδομητική στάση που βοηθά στην εξεύρεση συμβατής λύσης αμφιλεγόμενων υποθέσεων.

Κρεμλίνο:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1 Peskov έκανε μια δήλωση, ήταν να αξιολογήσει τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Έχουν εξελιχθεί σε διάφορους τομείς διμερών σχέσεων που χτυπούν τον Πέσκοφ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσαν ότι πλησίασε ο ένας τον άλλον με σεβασμό.

“Η εποικοδομητική στάση των δύο ηγετών επιτρέπει την εξεύρεση συντονισμένων λύσεων σε αμφιλεγόμενες καταστάσεις, παρόλο που υπάρχουν συγκρούσεις και συγκρούσεις συμφερόντων”. Ο Πέσκοφ είπε, τονίζοντας ότι η μεγάλη γεωπολιτική δύναμη της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Πέσκοφ, “Στην περιοχή μας, πρέπει να βρεθούν οι δύο μεγαλύτερες χώρες, η Ρωσία και η Τουρκία, στην ασφάλεια και τη σταθερότητα. Οι δύο χώρες, κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τουλάχιστον έναν πόλεμο.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source