Η εποχή του νερού, μια περιπέτεια στο νερό

Θυμάστε το Water World με τον Kevin Costner; Αυτή είναι μια εικόνα ενός αποκαλυπτικού μέλλοντος που λαμβάνει χώρα και στο οποίο η γη εισέβαλε εντελώς από το νερό.

Τα στούντιο της Gaiz’s Entertainment αναπτύσσουν τον επόμενο τίτλο τους, Age of Water, ένα παιχνίδι με ιστορία παρόμοια με το Water World.

Τα στούντιο της Gaizin Entertainment (War Thunder and Crossout) που εδρεύουν στην Κύπρο αποκάλυψαν ότι το επόμενο διαδικτυακό τους παιχνίδι Age of Water σύντομα θα εισέλθει στο άλφα στάδιο.

Είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι του οποίου η ιστορία έχει κάποια σημεία με την ταινία Waterworld του 1995 με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner.


Ένας πλούσιος σε νερό κόσμος

Η ηλικιακή δράση του νερού λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον, όταν η επιφάνεια της γης έχει μετατραπεί σε απλό νερό. Οι θάλασσες καταλαμβάνουν τα πάντα και η ύπαρξη ξηράς δεν είναι πουθενά γνωστή.

Οι άνθρωποι που επέζησαν από την καταστροφή υδάτων ζουν σε πόλεις χτισμένες πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Χάρη στην εφευρετικότητα των επιζώντων, είναι ακόμη δυνατό να δημιουργηθούν πραγματικοί ουρανοξύστες στη μέση του ωκεανού.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε αυτό το εντελώς υδάτινο περιβάλλον. Ο παίκτης είναι ο καπετάνιος ενός πλοίου που ταξιδεύει από χωριό σε χωριό και χρησιμοποιεί τις περιπέτειες του.

Από ό, τι είναι γνωστό, θα υπάρξουν πολλοί πειρατές που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τα λάφυρα του παίκτη. Όταν υπήρχε σταθερό έδαφος, το λάφυρο που βρέθηκε στις διάφορες καταδυτικές αποστολές που έπρεπε να κάνει ο παίκτης στις παλιές πόλεις.

Είτε μόνος είτε ως φίλος, θα υπάρχει μια ανοιχτή θάλασσα για εξερεύνηση πόρων και πολύτιμων θησαυρών που οι στρατιώτες μπορούν να πουλήσουν σε διάφορα χωριά. Με τα χρήματα που συλλέγονται, μπορούν να αναβαθμίσουν τα σκάφη τους και να φτιάξουν νέα με νέο εξοπλισμό και όπλα.


Ο θρύλος της ηπειρωτικής χώρας

Όπως και η ταινία του Kevin Costner, το Age of Water περιέχει μύθους για την ύπαρξη στερεάς γης. Υπάρχει όμως ... πραγματικά;

Λοιπόν, το να βρεις ότι είναι η επιλογή του παίκτη, αλλά μόνο αν το παιχνίδι κυκλοφορήσει, σπάνια τον επόμενο χρόνο.


«Ο πολύχρωμος και λαμπερός κόσμος της Εποχής του Νερού, μαζί με το εξαιρετικό περιβάλλον, λαμβάνει χώρα στο παιχνίδι και προστίθεται με μεγάλη εξερεύνηση, η οποία θα προσελκύσει πολλούς παίκτες που απολαμβάνουν την εξερεύνηση νέων κόσμων.«, Γιούρι Μίροσνικοφ, Ηλικία του Νερού.

Source