Η εταιρεία πλήρωσε μπόνους 7.500 ευρώ σε καθέναν από τους υπαλλήλους της

Παραγγέλλοντας τους υπαλλήλους της σε μια δύσκολη χρονιά, η Ferrari έδωσε σε όλους ένα πολύ σημαντικό μπόνους.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η εταιρεία Maranelos επιβραβεύει τους υπαλλήλους της μετά από μια δύσκολη χρονιά όπως το 2020, προτού ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει το εργατικό δυναμικό της με 50 νέες προσλήψεις το 2021.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας, οι υπάλληλοί της θα λάβουν προτιμησιακό όφελος έως και 7500 ευρώ και η διοίκηση της εταιρείας θα αναγνωρίσει τις εργάσιμες ημέρες ακόμη και τη νεκρή περίοδο κατά την οποία η αναστολή της παραγωγής, η οποία διήρκεσε από τις 16 Μαρτίου. έως τις 4 Μαΐου 2020.

Ταυτόχρονα, για επτά εβδομάδες, οι εργαζόμενοι της Ferrari λαμβάνουν συνήθως τους μισθούς τους χωρίς να υποβάλλουν αίτηση στα ασφαλιστικά τους κεφάλαια, αλλά χωρίς να λαμβάνουν άδεια μετ ‘αποδοχών. Ομοίως, η απουσία τους από το χώρο εργασίας βάσει ειδικών πιστοποιητικών θεωρείται δικαιολογημένη λόγω της επιδημίας և δεν θα ληφθεί υπόψη κατά τον υπολογισμό του ποσού της πριμοδότησης.

Το 2020 ήταν μια χρονιά επιδημιών, η οποία οδήγησε στην οικονομική κρίση, το κλείσιμο εργοστασίων και ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες. Οι απώλειες των περισσότερων κατασκευαστών ήταν τεράστιες, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που κατάφεραν να ανταποκριθούν, όπως η Ferrari, η οποία σημείωσε σημαντικά κέρδη στο 3ο-4ο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Αυτό επέτρεψε τον περιορισμό των ευκαιριών σε σύγκριση με το 2019 (-10%). Ας προσθέσουμε ότι το 2020, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 6,3%, φτάνοντας πάνω από 4.500 παγκοσμίως.

Η Ferrari είναι επίσης αισιόδοξη για την τρέχουσα οικονομική χρήση, καθώς σκοπεύει να προσλάβει 50 νέους υπαλλήλους στο νέο της γραφείο, ενώ συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα “Back to the Road”, το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 για την εξάλειψη της επιδημίας. ευημερία των εργαζομένων. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ferrari ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που προσέφερε εθελοντικούς μοριακούς ελέγχους σε υπαλλήλους, τις οικογένειές τους και την πρώτη στην πολιτεία της Εμίλια Ρομάνια που εισήγαγε ταχείες δοκιμές.

Πηγή: newsauto.gr/

Source