Η ευχή του Δημήτρη Ιωάννου στον γιο του, “Ο Νικόλαος πάει …”.

Ο πατέρας του Δημητρίου, ο Δημήτριος, μίλησε για τον Νικόλαο για το μέλλον του.

Αναλυτικά.

Το ενδιαφέρον του Άρη. “Θα έλεγα ότι είναι τιμή για κάθε παίκτη να ενδιαφέρεται για έναν παίκτη όπως ο Άρης. Ειδικά για τον Νικόλαο, ο οποίος έχει εργαστεί τόσο σκληρά σε όλη την καριέρα του. Αυτή η προοπτική είναι θετική, μιλάμε για μια ομάδα με υψηλή βαθμολογία στον ελληνικό leaderboard. Μια ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη և Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει εκεί σε αυτό το επίπεδο. “Ως γονέας, είμαι θετικός γι ‘αυτό. Γιατί να μην κάνετε αυτό το βήμα;”

Οι συμβουλές που δίνει στον γιο του. «Ο πατέρας δίνει πάντα συμβουλές, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από αυτόν. Είναι ώριμος, μπορεί να αποφασίσει τι θέλει. Συνειδητοποίησε το όνειρό του να πάει στην Αγγλία, έχει κάποιες προτάσεις, θα τις αξιολογήσει. Πρέπει να δω τι έχει μπροστά του. “Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, αλλά πίσω από αυτό είναι το Nottingham Forest, ο οποίος θα βάλει τη μικρή του πέτρα οπουδήποτε πηγαίνει ο παίκτης.”

Τα χαρακτηριστικά του, όπως η μεταφορά από την United Academies. Έχει εμπειρία στο Champions League, στην Ευρώπη, καθώς και στην εθνική ομάδα της Κύπρου. Μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο, εκτός από το κυπριακό πρωτάθλημα. Στην ηλικία των 12, εκτιμήθηκε ότι μετακόμισε εκεί. Ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμάς, τώρα ανταμείβεται με εξαιρετικές προσφορές όπως ο Άρης. Είμαστε σωστά στην επιλογή μας να τον αφήσουμε στην Αγγλία τόσο νέος. “

Αν είχε τέτοιες ιδιότητες σε στυλ ποδοσφαίρου όπως ο γιος του “Το στυλ του ποδοσφαίρου είναι διαφορετικό τώρα. Η τεχνική εκπαίδευση τον χαρακτηρίζει, έχει βελτιωθεί πολύ τόσο στην ταχύτητα όσο και στη δύναμη. “Είναι υψηλότερο επίπεδο από ότι ήμασταν εκείνα τα χρόνια.”

Πού θα θέλατε να τον δείτε στο ποδόσφαιρο; “Θέλω να τη δω κάπου χαρούμενη. Το όνειρό μου είναι να τον δω όσο πιο ψηλά γίνεται. Στην Αγγλία πήγε πολύ καλά στο επίπεδο, վրա Στον Άρη θα είμαι χαρούμενος αν πάει. Θα υποστηρίζω πάντα το παιδί και του εύχομαι το καλύτερο. “

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Source