Η εφαρμογή καραντίνας στο σπίτι ξεκινά με ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Τα άτομα που πληρούν τα κριτήρια που καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας θα μπορούν να περνούν τις διαδικασίες καραντίνας στα σπίτια τους.

Η εφαρμογή καραντίνας στο σπίτι ξεκινά με το Electronic Wristband. Τα άτομα που πληρούν τα κριτήρια που καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας θα μπορούν να περνούν τις διαδικασίες καραντίνας στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τα κριτήρια καραντίνας βραχιολιού και σπιτιού που καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας.

Οι ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών
– Παιδιά κάτω των 12 ετών
Αθηροσκληρωτική καρδιακή νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια
Ασθενείς που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτική θεραπεία
– Καρκινοπαθείς – όσοι έχουν λάβει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία τους τελευταίους 6 μήνες
Εκείνοι που είχαν μια μικρή επέμβαση μέσα σε 1 μήνα
Εκείνοι που είχαν υποστεί μεγάλη επέμβαση εντός 3 μηνών
Άτομα με σωματική και ψυχική αναπηρία
Άτομα με νευροεκφυλιστικές ασθένειες
Φάσμα αυτισμού,
– Ψυχιατρικές περιπτώσεις που διαγνώστηκαν περισσότερο από τους τελευταίους 3 μήνες (η αναφορά και η θεραπεία πρέπει να διευθετηθούν από έναν ειδικό ψυχίατρο.)
– Όσοι ζουν με σακούλα κολοστομίας και μόνιμο καθετήρα ούρων – Άτομα με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου που χρειάζονται αιμοκάθαρση.
– Ασθενείς με μεταμόσχευση οργανικών και βλαστικών κυττάρων
-Εγκυμοσύνη

33. Με ένα βραχιολάκι καρπού, τα άτομα που κρίνονται κατάλληλα για να περάσουν τις περιόδους καραντίνας στα σπίτια τους μπορούν είτε να έχουν τα δικά τους οχήματα (χωρίς κάποιον άλλο στα οχήματά τους) είτε με δημόσια μέσα μεταφοράς, ταξί, τουριστικά μικρά λεωφορεία που καθορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών στις διευθύνσεις διαμονής που έχουν δεσμευτεί να περάσουν την περίοδο καραντίνας τους για 10-14 ημέρες.
34. – Συνιστάται στα άτομα που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες καραντίνας στο σπίτι να αποστέλλονται στην κεντρική καραντίνα, να πληρώνουν οι ίδιοι τα τέλη καραντίνας τους και να κινούν ποινικές διαδικασίες σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Τελευταία ενημέρωση: 09.04.2021 23:25

.Source