Η ημερομηνία κατά την οποία θα τοποθετηθούν τα μπόνους έχει ανακοινωθεί – Aydın News

Κάθε χρόνο, πριν από τις γιορτές του Ραμαζανιού και της Θυσίας, έχουν καθοριστεί οι ημερομηνίες κατάθεσης 1.000 TL στο λογαριασμό περισσότερων από 13 εκατομμυρίων συνταξιούχων.

Τα μπόνους της γιορτής του Ραμαζανιού θα κατατεθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Όσοι λαμβάνουν μόνιμο εισόδημα ανικανότητας θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το μπόνους.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟ Qurban

Το μπόνους Eid al-Adha αναμένεται να καταβληθεί στις 12-16 Ιουλίου. Έτσι, τόσο μια αύξηση όσο και ένα μπόνους θα δοθούν τον Ιούλιο.

Οι συνταξιούχοι λαμβάνουν αύξηση τον Ιανουάριο-Ιούλιο κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία πληθωρισμού των τελευταίων 6 μηνών.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ

Τα μπόνους των συνταξιούχων SSK, Bağ-Kur και Emekli Sandiği αναμένεται να καταβληθούν την ίδια ημέρα. Στην Τουρκία, 8,2 εκατομμύρια εργαζόμενοι, 2,6 εκατομμύρια και 2,3 εκατομμύρια, η Bag-Kur έχει συνολικά 13,1 εκατομμύρια συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιούχων.

Τα μπόνους θα κατατεθούν στους λογαριασμούς πριν από την έναρξη της αργίας, η οποία αναμένεται να είναι 3,5 ημέρες με την απόφαση της διοικητικής άδειας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 64.2 BILLION LIRA SINCE 2018

Το επίδομα συνταξιοδότησης, το οποίο δόθηκε για πρώτη φορά το 2018, έχει κατατεθεί στους λογαριασμούς ως χιλιάδες λίρες για τρεις περιόδους. Φέτος το μπόνους θα είναι το ίδιο. Το ποσό των μπόνους που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 64,2 δισεκατομμύρια λίρες.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝ

Όσοι έχουν σύνταξη μέχρι την ημερομηνία πληρωμής μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το πρώτο μπόνους του τρέχοντος έτους.

Οι επιλέξιμοι συγγενείς συνταξιούχων που πεθαίνουν από 2 μπόνους ετησίως θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν.

Οι χήρες και τα ορφανά θα επωφεληθούν από το μπόνους ανάλογα με τις μετοχές τους. Τόσο ο σύζυγος όσο και το παιδί θα μπορούν να λάβουν μπόνους.

Όσοι λαμβάνουν εισόδημα από περισσότερα από ένα αρχεία και όσοι λαμβάνουν μηνιαίες πληρωμές θα πληρωθούν μέσω ενός μόνο αρχείου που επιτρέπει το μεγαλύτερο επίδομα.

Το μπόνους εκείνων που λαμβάνουν σύνταξη θανάτου τόσο από τον άντρα όσο και από τον πατέρα του θα καταβληθεί με βάση το ποια από τα δύο αρχεία το ποσοστό σύνταξης θανάτου είναι υψηλότερο.

Η ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ

Στο τρέχον σύστημα, οι συντάξεις των συνταξιούχων δεν μπορούν να κατασχεθούν εκτός από το χρέος διατροφής και SSI. Συνεχίζει να λαμβάνει τη σύνταξή του, η οποία είναι χρεωμένη και υπόκειται σε αποκλεισμό. Το ίδιο ισχύει και για το μπόνους διακοπών.

Δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση με το μπόνους Bayram. Εκείνοι που λαμβάνουν μόνιμο εισόδημα ανικανότητας λόγω εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών θα λάβουν μπόνους ανάλογα με τον βαθμό μόνιμης ανικανότητας προς εργασία, που αποτελεί τη βάση για τη δέσμευση εισοδήματος.

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΠΟΝΟΥΣ

Μπόνους Bayram; Συνταξιούχοι, συντάξεις θανάτου, συγγενείς και βετεράνοι μαρτύρων, ιδιώτες και λοχίες που λαμβάνουν σύνταξη δασμού και αναπηρίας πολέμου, προσωρινοί φρουροί χωριών, συνταξιούχοι τιμής, αθλητές πρωταθλητές, βετεράνοι της Κορέας, Κύπρος και ο πόλεμος της ανεξαρτησίας, πολίτες που έχουν λάβει συντάξεις στην τρομοκρατία και τη ζωή τους, που δίνεται στους νόμιμους ιδιοκτήτες των ηττημένων.

Source