Η θέση «καρφί» της Ελιάνα αφού αποκάλυψε ότι… | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το “Nail” γράφτηκε από την Iliana Papageorgiou αφού ο Proinos αποκάλυψε ότι θα αντικαταστήσει τη Vicky Kaya στο GNTM για να κάνει έναν χορό με τα αστέρια αφού έφυγε.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συγκεκριμένα, το μοντέλο αρνήθηκε έμμεσα τις ειδήσεις, γράφοντας: “Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα τι λέγεται χωρίς να μου πεις.”

3880729069369538 iliana papageorgiou gia gntm:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρνείται την έκθεση του Πρίνου. Πριν από λίγες μέρες, η δημοσιογράφος τους Nancy Paradisanu ανακάλυψε ότι χώρισε με τον σύντροφό της Snik και η διευθύντρια της Έλενα Χριστοπούλου το επιβεβαίωσε μετά τα μηνύματα που αντάλλαξαν.

Στη συνέχεια, η Ελιάνα έβαλε τα πράγματα σωστά όταν εμφανίστηκε στην επίδειξη της Pop Up με έναν επικό τρόπο αφού άκουσε το τραγούδι “Διαζευγμένοι άνθρωποι ποτέ δεν γιορτάζουν”.

“Πρώτα απ ‘όλα, σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει με τον σεβασμό των υπέροχων συναδέλφων μου, είμαι πολύ ευγνώμων για τη διακριτική μου ευχέρεια, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Περνάμε καλές και κακές μέρες μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα σας πω την αλήθεια, όλα είναι καλά. «Κανείς δεν είναι αναστατωμένος, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι να πει, το γεγονός ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κανέναν για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρνήθηκε τα νέα μέσω του Snick στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram, αφού έλαβε δεκάδες μηνύματα στα εισερχόμενά του.

3880729518499296 snik anartisi:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source