Η θυσία ενός Ιταλού ιερέα έγινε τραγούδι

“Μην χρησιμοποιείτε uzepe”. Η θυσία ενός Ιταλού ιερέα έγινε τραγούδι

Το τραγούδι του συνθέτη Χρυσόστομου Σταμίλη από τον Κύπριο στιχουργό Παναγιώτη Τόμας εμπνέεται από την ιστορία του ιταλού ιερέα Uzeppe Berardelli, ο οποίος θυσιάστηκε τον Μάρτιο του 2020 για να αναπνέει νέα ζωή σε έναν νεότερο ασθενή.

Το τραγούδι “Don use uzeppe” βασίζεται στο ιστορικό της επιδημίας και στοχεύει να στηρίξει τους καρκινοπαθείς με μια ανάσα αγάπης. Η παράσταση περιλαμβάνει τον Ανδρέα Ενιένιο, τη Μαρία Κωστράκη, τον Σταύρο Σιόλα, την Ελένη αλλιγοπούλου, τον Μανώλη Φάμελο, καθώς και τη μικτή παιδική χορωδία “Άγιος Ιωάννης – Χρυσόστομος”.

Στη μέση των συλλογικών δεινών, ένας άλλος ιερέας ερμηνεύει την έννοια του μυστηρίου παραδίδοντάς το στη Ζωή ως σκήπτρο.

“Αφήστε αυτό το τραγούδι να γίνει στη μνήμη του Ντον, να χρησιμοποιήσει τον Uzeppe Berardelli, ο οποίος φαίνεται να έδωσε την τελευταία του ανάσα για να σώσει κάποιον νεαρό άνδρα, έναν ύμνο για εκείνους που πολεμούν, για εκείνους που θυσιάζουν καθημερινά για τους ανθρώπους, ελπίζοντας ότι ο κόσμος «Μπορεί να μετατραπεί σε χώρα αγάπης και αλληλεγγύης», λένε οι επενδυτές.

Στην πραγματικότητα, ευχαριστούν την ευγενική δωρεά οπτικού υλικού του Claudio Berardelli σε ολόκληρη την οικογένεια του Don Giuseppe, η οποία τιμά τη μνήμη του θείου τους. Ευχαριστούν επίσης “Αγαπητέ φίλο Μιγκέλ Περάτα, του οποίου η διαμεσολάβηση του επέτρεψε να επικοινωνήσει με την οικογένεια Don Don Upe”.

Τιμές:

Μουσική του Χρυσόστομου Σταμούλη

Στίχοι τραγουδιού από τον Παναγιώτη Θωμά

Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Δημηνάκης

Μουσικοί: Κωνσταντίνος Δημηνάκης (κιθάρα, κρουστά, προγραμματισμός), Τάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Στέλλα Τεμπρέλη (τσέλο).

Μέλη της χορωδίας

Νίκη Αγγελίδου, Χριστίνα Αθανασιάδου, Λευτέρης Ανδριανίδης, Ελένη Αποστολάκη, Δέσποινα Βογιατσής, Ελένη Ιαλέλη, Άγγελος Αχαρίου, Ιαν anis Ηλίας, Ιωσιφίνη Κατοφλίδου, Δημήτρης Καπασώλης, Γιώργος Καψάλης, Μο Παγουλάτος, Διαμαντής Παγουλάτος, Στέλλα Πελτέκη, Ελένη Περδικόπουλου, Άννα Μαρία Πράντζου, Θεοφάνο Πράντζου, Ιωάννα-Παρασκευή Πράντζου, Είνα Σιδέρη, Κωνσταντίς Κωνσταντής Κωνσταντίνος Κωνσταντής Κωνσταντής Κωνσταντής Κωνσταντής

Εγγραφή:

Groove Music Workshop Studio (Ανδρέας Ζένιος)

Big Time studio (Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μανώλης Φάμελος)

Όλες οι άλλες ηχογραφήσεις έγιναν από τα Artists ‘Home Studios

Ανακατέψτε, mastering. Cue Studio (ian anis Μαυρίδης)

Επεξεργασία βίντεο. Κωνσταντίνος Δημηνάκης

Έλεγχος παραγωγής: Κωνσταντίνος Δημηνάκης, Χρυσόστομος Σταμούλης

Πηγή: philenews

Source