Η Ινδία προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολίων στον κόσμο

Η Ινδία προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολίων στον κόσμο

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ετοιμάζονται να εμβολιαστούν στο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού, την οποία οι αρχές χαρακτηρίζουν ως τη μεγαλύτερη στον κόσμο …

Η Ινδία προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολίων στον κόσμο

Air India (Air India) χθες (Τρίτη), νέος τύπος σε διάφορα μέρη της χώρας Κορωνοϊόςάρχισε να διανέμει τις δόσεις εμβολίου που αναπτύχθηκαν κατά. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάζονται στο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού, την οποία οι αρχές περιγράφουν ως τη μεγαλύτερη στον κόσμο.

Η εκστρατεία εμβολιασμού, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο, αναμένεται να εμβολιάσει 300 εκατομμύρια πολίτες από τις ομάδες που είναι πιο ευάλωτες στην επιδημία εντός 6 έως 8 μηνών.

Οι άνθρωποι που θα λάβουν τους πρώτους εμβολιασμούς θα είναι επαγγελματίες υγείας και 30 εκατομμύρια άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης της επιδημίας. Στη συνέχεια, περίπου 270 εκατομμύρια άνθρωποι άνω των 50 ετών ή ευάλωτοι στον ιό θα εμβολιαστούν.

Η ινδική κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνίες με το Serum Institute of India (SII) για την αγορά της παραγωγής του εμβολίου “CovidShield” τη Δευτέρα, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά την έγκριση του εμβολίου CovidShield που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την AstraZeneca.

Αν και η Ινδία είναι η δεύτερη χώρα που πλήττεται περισσότερο μετά τις ΗΠΑ, με περισσότερες από 10 εκατομμύρια περιπτώσεις, κατατάσσεται χαμηλότερα όσον αφορά τη θνησιμότητα.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source