Η ισοπαλία με την ΑΕΚ έχασε

Το αναβληθέν ντέρμπι του 15ου αγώνα, APOEL-AEK, έληξε με ισοπαλία – 1-1. Οι κίτρινοι πράσινοι ήταν μπροστά από τον Τρισκόβσκι στο 59ο λεπτό, και ο Κλωναρίδης ισοφάρισε στο 60ο λεπτό για τα μπλε-κίτρινα, που έπαιξαν με 10 παίκτες στη μέση του αγώνα, χάρη στην άμεση κόκκινη κάρτα του De Vincenzi.

Η εξέλιξη του αγώνα
Η ευθεία κόκκινη κάρτα του Thomas de Vincenzo ήταν η πιο σημαντική στο πρώτο ημίχρονο για την απαράδεκτη ενέργεια χωρίς καρδιά στο 32ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μέχρι τότε, το παιχνίδι ήταν επαρκές, և και οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στην πλάτη τους. Ξεκινώντας από τον κόκκινο γύρο, η ΑΕΚ κέρδισε μέτρα, δημιούργησε συνθήκες – έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 42ο λεπτό, ωστόσο, ο Φερνάντεζ πήρε το σουτ.

Στο τέλος του ημιχρόνου, η μπάλα φάνηκε να χτυπά το χέρι του παίκτη της ΑΕΚ και εμφανίστηκε στη γωνία, αλλά ο Νεοκλέος σφυρίχτηκε στο τέλος, αντ ‘αυτού κάλεσε τον VARista να παρακολουθήσει τον γύρο.

Στον αγώνα επιστροφής, η ομάδα της Λάρνακας μπήκε στο γήπεδο καλύτερα και εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Ήταν σε έλεγχο և Στο 57ο λεπτό σημείωσε γκολ με τον Τρισκόφσκι, το οποίο συνέβη δύο λεπτά αργότερα. Στο 59ο λεπτό, ο επιθετικός των Σκοπίων άνοιξε το σκορ με κεφαλίδα με κλειστή κεφαλίδα και ώθησε την ομάδα του προς τα εμπρός.

Ωστόσο, πριν από το τέλος των εορτασμών, ο ΑΠΟΕΛ έφτασε τον αγώνα. Το επόμενο λεπτό, στο 60ο λεπτό, ο Κλωναρίδης ισοφάρισε με ένα σουτ.

Το NPP ανέκτησε τον έλεγχο, ωστόσο, συνδέθηκε εν συντομία με τη σωστή αμυντική λειτουργία του APOEL, αποτυγχάνοντας να δημιουργήσει στάδια με φιλοδοξίες.
Από την άλλη πλευρά, τα μπλε-κίτρινα έκλεισαν στη μέση του γηπέδου, αντιστάθηκαν με 10 παίκτες και πήραν έναν βαθμό.

Source