Η ιστορία του «ιδρύματος» από τον συνεργάτη του Instagram: «Εύρεση του σωστού συνεργάτη»

Ο συνιδρυτής του Instagram Mike Krieger, Συνέλευση Εξαγωγέων της Τουρκίας (TIM) πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με το Υπουργείο Εμπορίου 8. αφηγώντας την ιστορία του οργανισμού Instagram’ın στην Τουρκία Εβδομάδα Καινοτομίας, που άγγιξε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Εξηγώντας ότι γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο Krieger είπε ότι αναρωτήθηκε πόσα πράγματα όπως τα αυτοκίνητα δούλεψαν ως παιδί.

Δηλώνοντας ότι ο πατέρας του έφερε στο σπίτι τους πρώτους υπολογιστές του όταν ήταν τεσσάρων ετών, ο Krieger είπε: “Είχα επίσης την ευκαιρία να τον παραβιάσω. Αν και δεν ήμουν σε μέρος με πολλή τεχνολογική εκπαίδευση, είχα την ευκαιρία να δω πώς λειτουργούν τα πράγματα όσο περισσότερο μπορώ. Ακόμη και στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, μπορείτε να κάνετε κλικ στο” view source “στο πρόγραμμα περιήγησής μου. “Υπήρχε ένα κουμπί που λέει, και σας επέτρεψε να κοιτάξετε πίσω από την κουρτίνα, να δείτε πώς γίνονταν τα πάντα. Γι ‘αυτό πέρασα ώρες δημιουργώντας τον πηγαίο κώδικα για ιστότοπους, φτιάχνοντας τους δικούς μου ιστότοπους και προσπαθώντας να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου.” είπε.

Δηλώνοντας ότι είχε καλή πιθανότητα να γίνει δεκτός στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια σε ηλικία 18 ετών, ο Krieger είπε ότι πήγε στις ΗΠΑ για κολέγιο, ώστε να μην χρειάζεται να επιλέξει τι πρέπει να συμβεί στις 18.

Ο Krieger είπε:

“Στη Βραζιλία, σε ηλικία 18 ετών, πρέπει να με ενημερώσετε για το τμήμα που θα επιλέξω ή να πάρω πτυχίο. Πρέπει να ξέρετε τι θέλετε να είστε, τι θέλετε να σπουδάσετε. Ποτέ δεν ήξερα. Ίσως ήθελα να γίνω συγγραφέας, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ερχόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες μου είπε ποια ήταν τα αληθινά μου πάθη. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξερευνήσω και να κατευθύνω την εκπαίδευσή μου αργότερα. Και σύντομα είχα μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Υπήρχε μια λοταρία όπου οι μαθητές μπορούσαν να συμμετάσχουν, του οποίου το βραβείο ήταν να γευματίσω με έναν διάσημο απόφοιτο του Στάνφορντ.

Είχα την ευκαιρία να γευματίσω με τον Jerry Yang, μαζί με αρκετούς μαθητές. Ο Τζέρι Γιανγκ ήταν επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Yahoo. Μου είπε πολλές ιστορίες ενώ είχε δείπνο μαζί του. Και άφησα αυτό το γεύμα με δύο μεγάλες ιδέες: Η πρώτη ήταν ότι οι επιχειρηματίες δεν ήταν αλλοδαποί από έναν άλλο πλανήτη που ήρθαν να ξεκινήσουν εταιρείες και να φύγουν. Ήταν άνθρωποι σαν εσένα και εμένα. Στην περίπτωση του Τζέρι, ήταν μετανάστες σαν κι εμένα. Και ήταν απλώς άνθρωποι που είχαν μια ιδέα, ήθελαν να συμβούν κάτι, και έχτισαν κάτι από το μηδέν. Το τελευταίο πράγμα που ανέφερα προκάλεσε φωτιά σε μένα. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι και να γίνω επιχειρηματίας με το μακροχρόνιο ενδιαφέρον μου για την τεχνολογία. Όταν τελικά επιλέξαμε το τμήμα μου, επέλεξα τα λεγόμενα συμβολικά συστήματα. “

“ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ξεκινά με την εύρεση του σωστού συνεργάτη”

Ο Krieger είπε ότι εκπαιδεύτηκε στο πώς λειτουργούν οι μηχανές και οι υπολογιστές, ειδικευμένος στην αλληλεπίδραση ανθρώπινων υπολογιστών.

Ο Krieger δήλωσε ότι έθεσε το στόχο να εργαστεί σε μια εταιρεία εκκίνησης 40 και μετά 10 ατόμων μετά το Στάνφορντ, και σε αυτό το σημείο πίστευε ότι θα ήταν έτοιμος να ιδρύσει τη δική του εταιρεία.

Δηλώνοντας ότι έκανε και τα δύο όνειρα πραγματικότητα, ο Krieger είπε ότι άρχισε να κάνει εφαρμογές iPhone εκείνη τη στιγμή.

Ο Krieger επεσήμανε:

“Η εφαρμογή που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν ένα θέμα για να μιλήσουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας δεδομένα εγκλήματος που άνοιξαν στο Σαν Φρανσίσκο, όλα αυτά τα έργα με δίδαξαν πώς να κωδικοποιώ, πώς να δημιουργώ πράγματα. Επίσης, με τον Kevin (συνιδρυτής Instagram Kevin Systrom), στην πραγματικότητα Mayfield Fellows. Δούλευε σε ένα έργο που ονομάζεται Burbn και εδώ είχα μια καμπή στη ζωή μου που έφτασε μέχρι το Instagram.

Για μένα, κάθε επιχειρηματικό ταξίδι, το Instagram ήταν ένα εντυπωσιακό ταξίδι, ξεκινώντας με την εύρεση του σωστού συνεργάτη. Γνωρίσαμε ξανά τον Kevin στο καφέ, γίναμε φίλοι πολύ γρήγορα. Και σύντομα, αποφασίσαμε να συγχωνευτούμε και να εργαστούμε σε μια νεοσύστατη εταιρεία. Είμαστε ακόμα πολύ στενοί φίλοι μετά από 11 χρόνια και στην πραγματικότητα δουλεύουμε μαζί σε έργα μαζί. Δεν λειτουργούν όλοι αυτοί οι ιδρυτικοί συνεργάτες που έχουν ενωθεί. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω για τους λόγους για αυτό. Και οι δύο εμπιστευόμαστε πλήρως. “

“ΣΚΛΗΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ”

Ο Krieger είπε ότι αυτός και ο Kevin Systrom ήταν πάντα πίσω από το ένα το άλλο και έχουν συμπληρωματικές δεξιότητες.

“Ως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) του Kevin, ξεκίνησα ως Chief Technology Officer (CTO). Και συνεχίσαμε αυτούς τους ρόλους σε όλο το ταξίδι μας.” Ο Krieger σημείωσε ότι η ιστορία του Instagram ξεκίνησε στο Pier 38 στο Σαν Φρανσίσκο σε ένα εκκολαπτήριο επιχειρήσεων που ονομάζεται Dock Patch Labs.

Δηλώνοντας ότι εργάζονταν σε μια εφαρμογή που ονομάζεται Burbn το 2009, ο Krieger σημείωσε ότι ανέπτυξαν το Instagram μεταφέροντας αυτήν την εφαρμογή σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Ο Krieger είπε, “Αν θυμάστε το 2009, οι άνθρωποι ενδιαφερόταν πολύ για την ιδέα της τοποθεσίας. Έκανε check in. Foursquare, Guala και άλλες εταιρείες εκκίνησης που αρχίζουν να αναπτύσσονται. Ενδιαφέραμε επίσης για αυτήν την περιοχή, αλλά με μια διαφορά, θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε φωτογραφίες και βίντεο; Θέλω να πω, θα μπορούσατε να δείξετε πώς ήταν να βρίσκεστε εκεί, αντί να πείτε «Είμαι εδώ». Αυτό ήταν ένα προϊόν που χρησιμοποιήσαμε μερικές εκατοντάδες άτομα. Και αυτοί οι άνθρωποι άρεσαν πραγματικά το προϊόν. Αλλά είχαμε πολλά προβλήματα να το αναπτύξουμε. δεν χρησιμοποιείτε; ” συνεχίζαμε να αναρωτιόμαστε. ” έκανε το σχόλιό του.

“ΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ Σκεφτείτε ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΝΣΕΤΕ, ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

Ο Krieger δήλωσε ότι οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι τους άρεσε πολύ το φωτογραφικό κομμάτι στο Burbn και ότι ακολούθησαν έναν τρόπο προσανατολισμού στην κοινή χρήση φωτογραφιών κατά την ανάπτυξη του έργου.

Ο Krieger δήλωσε ότι πήρε αυτό το ταξίδι όταν οι κάμερες smartphone δεν ήταν καλές και είπε: “Οι άνθρωποι βιώνουν κάτι όμορφο στον κόσμο και τραβούν μια φωτογραφία. Κοίταξαν τη φωτογραφία που τραβούσαν και είπαν,” Δεν μοιάζει με με κάνει να νιώθω εκεί. “Επομένως, προσθέσαμε φίλτρα για να ταιριάζουν με την εικόνα της φωτογραφίας που τραβήξατε. Επίσης, η μεταφόρτωση ήταν πολύ αργή εκείνη τη στιγμή. Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μόλις αναπτύχθηκαν. Και οι περισσότερες εφαρμογές εκείνη την εποχή δεν είχαν κάνει πολλές έξυπνες βελτιστοποιήσεις σε αυτές τις διαφορετικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών. Γι ‘αυτό περάσαμε πολύ χρόνο για να μάθουμε πώς να συμπιέζουμε φωτογραφίες. Και κάναμε μερικά έξυπνα παιχνίδια. Για παράδειγμα, τραβάτε τη φωτογραφία, εφαρμόζετε ένα φίλτρο και μετά προσθέτετε την ανάρτηση. Άλλοι ιστότοποι σας περίμεναν να προσθέσετε την ανάρτηση για να αρχίσετε να ανεβάζετε τη φωτογραφία. Αλλά ξεκινήσαμε τη μεταφόρτωση μόλις ξεκινήσατε να εισάγετε την ανάρτηση και σκεφτόμαστε τι εννοείτε. Έτσι ολοκληρώσατε αυτό το βήμα και επιστρέψαμε. κάναμε όλη τη δουλειά στη λωρίδα. ” έδωσε πληροφορίες.

“ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ 1 Δισεκατομμύριο ΕΝΕΡΓΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ σε λιγότερο από 10 χρόνια”

Ο Krieger δήλωσε ότι δημιούργησε το Instagram ως δύο άτομα που εστίασαν προσεκτικά σε έναν μικρό αριθμό προβλημάτων, λέγοντας: «Είχαμε λίγο περισσότερους μηχανικούς και υπαλλήλους πριν από πολύ καιρό. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του ταξιδιού στο Instagram ήταν η ιστορία μιας μικρής ομάδας που ξεκίνησε με πλήρη εστίαση στα προβλήματα. Σε λιγότερο από 10 χρόνια, έχουμε μετατρέψει το προϊόν σε προϊόν με 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. ” είπε.

Δηλώνοντας ότι το Instagram συνδέει μόνιμα την κουλτούρα της καινοτομίας με την εταιρική κουλτούρα, ο Krieger είπε ότι πολλές καινοτομίες εντός εφαρμογής εμφανίστηκαν χάρη σε αυτήν την κουλτούρα.

Krieger, Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι η επιδημία ανάγκασε πολλές εταιρείες να επανεξετάσουν τον τρόπο εργασίας τους, τόνισε ότι πιστεύει ότι θα προκύψουν περισσότερες αλλαγές.

Krieger, επιχειρηματική κουλτούρα καθώς αναζητάτε τις λέξεις για να εκφράσετε την ανάπτυξη ιδεών στην Τουρκία ολοκληρώθηκε ως εξής:

“Σε λίγες προτάσεις, υπάρχουν ρόλοι που μπορείτε να αναλάβετε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Για εμάς, αυτό ήταν όλοι από τον ιδιοκτήτη του καφέ που μας παρείχε το περιβάλλον για να δουλεύουμε πολλές ώρες δημιουργώντας το προϊόν μας, στους επενδυτές που μας εμπιστεύτηκαν αρχικά. Επομένως, αυτό είναι να επενδύσουμε, να είμαστε δημιουργικοί σε έναν επιχειρηματία ή μια εταιρεία, να είμαστε πελάτες και ο πρώτος πελάτης είναι πραγματικά να στοιχηματίσει σε ένα νέο εγχείρημα πριν αποδείξει ότι προσελκύουν. κάνουν τον μέντορα να δώσει σχόλια, που μου αρέσει να κάνω. μετά την έξοδο από άλλο επιχειρηματικό ταξίδι σε μέντορα και ομιλίες και, επιπλέον, την Τουρκία ή οπουδήποτε κι εσείς εκεί οικοσύστημα Βρείτε νέους τρόπους ενδυνάμωσης. “

Πηγή: ΑΑ

.Source