Η ισχυρή απάντηση του ηγέτη της ΤΔΒΚ Τατάρ στον Έλληνα ηγέτη – Τρέχουσες ειδήσεις, Breaking News, Turktime News Portal

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Έρσιν Τατάρ απάντησε στις δηλώσεις του Έλληνα ηγέτη Νίκου Αναστασιάδη ότι “δεν είναι δυνατή μια λύση δύο κρατών στο νησί” Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Τατάρ κάλεσε τον αρχηγό της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης της Νότιας Κύπρου (GCASC), Αναστασιάδης, να πει, «Ο πόνος μου για τον Αναστασιάδη είναι ότι δεν τρέχει μετά από μη ρεαλιστικά όνειρα και ανταποκρίνεται θετικά στον διάλογό μας. ” είπε.

“Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι Η ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ”

Αρχιεπίσκοπος Β ‘της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μετά τη δήλωση του Χρυσόστομου «Ο Αναστασιάδης ήθελε τον γιο μας», ο αρχηγός της ΤΔΒΚ Τατάρ επέστησε την προσοχή στις συζητήσεις για το θέμα στη Νότια Κύπρο και είπε: «Ο Πρόεδρος του Έλληνα Σύμβουλου Νίκος Αναστασιάδης το 2021. Στην πρώτη του δήλωση, είπε, “Δεν εγκρίνω τον τρόπο επίλυσης κανενός άλλου από την Ομοσπονδία, εξαρτώμαι από αυτό που υπερασπίζομαι στο Crans Montana”, ενώ ο γιος των δύο κρατών; ισχυριζόμενος ότι το έντυπο δημιουργήθηκε από τον πρώην Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, τον Espen Barth Eide, και είπε: «Πρέπει να προσπαθήσουν να τηρήσουν την ευθύνη». Εκφράζοντας ότι είναι γνωστό ότι ο αρχηγός του Αναστασιάδης πιστεύει ότι είναι κρύπτη δύο κρατών ή πραγματική ψυχή, ο Πρόεδρος Τατάρ είπε: «Το γνωρίζουν επίσης παράγοντες για το Κυπριακό. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Mevlu? T C? Avus; Son, ο οποίος το εξέφρασε στη συνάντησή του με τον γιο του, εξηγήθηκε επίσης από τον κ. C? Avus? Son προσωπικά. .

“Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Μείνει κάτω από την πίεση”

Ο Τατάρ είπε ότι ο Αναστασιάδης έπρεπε να επιστρέψει στις παλιές πολιτικές υπό τέτοιες πιέσεις από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, το ΑΚΕΛ, το ΕΛΑΜ και άλλα στοιχεία. Ο Πρόεδρος Τατάρ χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέχεια της δήλωσής του: «Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ για άλλη μια φορά ότι ο« καυτός πίνακας Enosise »και« ενδιάμεσος στόχος »της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ιδρύθηκε από τον τουρκοκυπριακό λαό και τον ελληνικό λαό. Η ελληνο-ελληνική ηγεσία ήταν καλή με τον μπασκόπιο Μακάριο. Ενώ το Σχέδιο Ακρίτας ετοιμαζόταν για αυτόν τον στόχο, αμφισβητήθηκε επίσης η ελληνοκυπριακή μυστική οργάνωση και εξοπλισμός. Ενώ το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας καταπατήθηκε επίσης από την ελληνική ηγεσία, τα δικαιώματα που παραχωρήθηκαν στον Τουρκοκύπριο λαό στο Σύνταγμα ήθελαν επίσης να καταστραφούν.

“Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 15 ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ”

Ο Τατάρ δήλωσε ότι οι σφαγές Ελληνοκυπρίων εναντίον Τουρκοκυπρίων δεν ξεχάστηκαν μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της Ελλάδας στην Κύπρο και συνέχισαν τις εξηγήσεις του με τα ακόλουθα λόγια: Θυμάμαστε επίσης πολύ καλά τι υπέφερε στις αιματηρές χριστουγεννιάτικες επιθέσεις που ξεκίνησαν με σκοπό την ένωση. Χωρίς την αντίσταση του λαού μας και την αντίσταση της Τουρκίας, η δεύτερη κρητική καταστροφή στην Κύπρο θα είχε ζήσει.

Ο στόχος του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, που διοργάνωσε η Ελληνική Χούντα, ήταν να προσαρτήσει την Κύπρο στην Ελλάδα. Τουρκία 20 Ιουλίου ειρήνη; Ο Τουρκοκύπριος λαός θα είχε υποστεί γενοκτονία και θα είχε υποβληθεί σε σφαγή δικαστών εάν δεν είχε πραγματοποιήσει τη λειτουργία του. Εν τω μεταξύ, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Ελλάδας Κώστας Σημίτης έκανε δήλωση μετά τη μονομερή και αδικαιολόγητη ένταξη στην ΕΕ της Νότιας Κύπρου. Ο Σημίτης είπε ακριβώς με τη ζέστη. “Με την κατεύθυνση της Κύπρου στην ΕΕ, η Ένωσις ήταν πραγματική.”

“Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ”

Οι αλήθειες της Κύπρου, των πένθους και της ελληνο-ελληνικής νοοτροπίας είναι προφανείς. Σύμφωνα με αυτήν τη συνεχιζόμενη νοοτροπία. Η Κύπρος είναι το ελληνικό νησί, ο Τουρκοκύπριος λαός της Κύπρου είναι μειονότητα, δεν έχουν το δικό τους δικαίωμα στην πολιτική ισότητα και τον κρατικό έλεγχο. Και πάλι, σύμφωνα με αυτή τη νοοτροπία, οι Ελληνοκύπριοι είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης και κυβερνήτης της Κύπρου και των φυσικών πόρων της. Ο κύριος λόγος για την αποτυχία των συνεχιζόμενων προσπαθειών επίθεσης από το 1968 είναι η συνεχιζόμενη ελληνο-ελληνική νοοτροπία. Ειδικά στο Crans Montana, τη μορφή της ομοσπονδίας c; και αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά ότι η ελληνική πλευρά δεν ήθελε μια δίκαιη συμφωνία.

“ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ …”

Για όλους αυτούς τους λόγους, με την υποστήριξη της Τουρκίας, μεταφέραμε στην ατζέντα μας τον σχηματισμό του αντιπροσώπου που βασίζεται σε δύο κυρίαρχα κράτη. Η ύπαρξη του κράτους μας, η κυριαρχία του λαού μας, o? Zgu? Rlu? G? U? και το ονομάζουμε κυρίαρχη κραυγή δύο κρατών;

Θα συνεχίσει να ανεβαίνει σε αυτόν τον δρόμο. Ο πόνος μου για τον Πρόεδρο του Έλληνα Ανώτατου Δικαστή Αναστασιάδη είναι ότι δεν κυνηγάει μη ρεαλιστικά όνειρα και ότι ανταποκρίνεται θετικά στους διαλόγους μας. Η επιθυμία και ευχή μου είναι ότι το 2021 θα φτάσουμε στο κυρίαρχο δαιμονικό στυλ δύο κρατών. ”

Source