Η Κάγια και ο Χρυσός ζεσταίνουν μέχρι τον Άιντν

πανό99

Η Αμμόχωστος στους Τούρκους παίκτες δύναμης Unal Kaya Τουρκικές ομάδες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μετά τη μεταγραφή Ο Μεχμέτ Αϊδίν Γιλντισπόρ Γιόνπας Ντουμλουπένταρ Γκόλντ εντάχθηκε στην ίδια ομάδα.

Kaya: Δουλεύουμε με έντονο ρυθμό.

πανό134

Ο Unal Kaya, ο οποίος δήλωσε ότι έχασε 4-1 στον προπαρασκευαστικό αγώνα που έπαιξε με τον Altınordu κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δήλωσε ότι προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με έντονο ρυθμό.

Δηλώνοντας ότι το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου, ο Ünal σημείωσε ότι η τρέχουσα κατάστασή του κυμαίνεται μεταξύ 40-50% και ότι αυτό το επίπεδο θα αυξηθεί μέχρι την έναρξη της σεζόν. Ο alnal είπε επίσης ότι κάνουν κυρίως δουλειές στην αίθουσα.

Χρυσό: Ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν

Καλώς ήλθατε στην ομάδα Ο Μεχμέτ έδωσε το Χρυσό για να παίξει ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Τουρκία στη χώρα μας και ευχαρίστησε για την άδειά τους. Ο Altın δήλωσε ότι ήταν χαρούμενος και ενθουσιασμένος με το ποδόσφαιρο και ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο μετά από μια σεζόν χωρίς τραυματισμό. «Δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε ένα χρόνο χωρίς ποδόσφαιρο. Ήρθαμε στο Aydın με τον Ünal, γνωρίζοντας ότι θα χάσουμε πολλά σε αυτήν τη διαδικασία. Ελπίζω να είναι μια επιτυχημένη σεζόν », είπε.

Source