Η Κίνα διέγραψε εκατοντάδες σελίδες εργασίας

Σοβαρός ισχυρισμός: Η Κίνα διέγραψε εκατοντάδες σελίδες εργασίας

Σύμφωνα με την έκθεση DHA, ο βρετανικός Τύπος ισχυρίστηκε ότι η κινεζική κυβέρνηση διέγραψε σημαντικά διαδικτυακά δεδομένα σχετικά με το εργαστήριο, το οποίο είναι ύποπτο ότι είναι η προέλευση του Coronavirus.

Σοβαρός ισχυρισμός: Η Κίνα διέγραψε εκατοντάδες σελίδες εργασίας

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στον βρετανικό τύπο ΚορωνοϊόςΥποστηρίχθηκε ότι έχουν διαγραφεί εκατοντάδες σελίδες δεδομένων που σχετίζονται με τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι η πηγή της φήμης.

Έχει προταθεί ότι οι λεπτομέρειες για περισσότερες από 300 μελέτες που δημοσιεύθηκαν στο Διαδίκτυο από το κρατικό Εθνικό Ίδρυμα Φυσικής Επιστήμης της Κίνας (NSFC), οι οποίες περιλαμβάνουν μελέτες για πολλές ασθένειες που μεταδίδονται από ζώα στον άνθρωπο, έχουν διαγραφεί από τη βάση δεδομένων.

“Η Κίνα προσπαθεί ανοιχτά να κρύψει τα στοιχεία”, δήλωσε στον βρετανικό τύπο ο πρώην Συντηρητικός Ιάιν Ντάνκαν Σμιθ, μέλος της Κινεζικής Διακοινοβουλευτικής Συμμαχίας.

“Είναι ζωτικής σημασίας να κάνουμε διεξοδική έρευνα για το τι συνέβη, αλλά η Κίνα φαίνεται να κάνει ό, τι μπορεί για να το σταματήσει”, δήλωσε ο Smith.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source