Η καιρική σκηνή σταθεροποιείται … Προβλέψεις πριν από την Αποκάλυψη

Η υψηλή χαμηλή αρτηριακή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Θα υπάρξει περιστασιακή λεπτή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Στην αρχή θα υπάρχουν περισσότερα σύννεφα, κυρίως ψηλά, αλλά αργότερα θα υπάρχουν μεσαία σύννεφα. Ο άνεμος είναι βορειοανατολικός προς νοτιοανατολικός. Αυτός που θα είναι λίγο ανήσυχος στη δυτική ακτή և λίγο ανήσυχος στις υπόλοιπες ακτές. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε περίπου 20 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 21 στην ακτή και περίπου 13 βαθμούς στα βουνά.

Ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός απόψε, αλλά μπορεί να παρατηρηθούν προσωρινά σύννεφα σε ορισμένα μέρη. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός-βορειοανατολικός, αδύναμος, 3 μποφόρ, αλλά προσωρινά στην ακτή, μεσαίας σοβαρότητας, 3 έως 4 μποφόρ. Αυτός που θα είναι λίγο ανήσυχος, αλλά στα ανατολικά և τοπικά στη νότια ακτή θα παραμείνει λίγο μπερδεμένος. Η θερμοκρασία θα μειωθεί κατά περίπου 7 βαθμούς στην ξηρά, περίπου στην 11η ακτή, κατά περίπου 3 βαθμούς στα ψηλά βουνά, όπου αναμένονται τοπικοί παγετοί.

Ο καιρός τη Δευτέρα θα είναι κυρίως καθαρός, αλλά κατά καιρούς θα υπάρξει αύξηση της συννεφιάς. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Ο καιρός την Τρίτη θα είναι μερικώς νεφελώδης, με λίγη βροχόπτωση στο τοπικό τμήμα. ” Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Την Τετάρτη, την ημέρα των Θεοφανίων, θα υπάρξει ένα υψηλό και αργότερα ένα μέσο σύννεφο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Source