“Η καλύτερη απόφαση που έλαβε το UBP είναι η απόλυση του Pilli”

Η δήλωση του Özgöçmen, επικεφαλής της Ένωσης Τούρκων Νοσηλευτών και Μαιών Κύπρου, στα κοινωνικά μέσα έχει ως εξής:

Μπορώ να πω για τον εαυτό μου.
Από την ίδρυση της κυβέρνησης ως τριμερούς συνασπισμού, η καλύτερη απόφαση που έλαβε η UBP είναι ο κ. Ότι ο Ali Pilli απολύθηκε.
Κάποιος που θέτει την πολιτική στην υγεία όπως ποτέ άλλοτε, το κάνω, ξέρω, ο τρόπος μου είναι ο σωστός.
Αλλά είναι καλός άνθρωπος, καλός άνθρωπος. Ναι, είναι καλός άνθρωπος, δεν έχω καμία λέξη για την ανθρωπότητά του. Δεν υπάρχει κανόνας ότι ένα καλό άτομο θα είναι καλός διευθυντής.
Επιτρέψτε μου να αφήσω στην άκρη ότι δεν είχε κανένα όφελος για τη νοσοκόμα και τους συναδέλφους μου από τη μέρα που έφτασε. Κανένας υπουργός Υγείας δεν ταπείνωσε ή ποδοπατούσε το επάγγελμά μας τόσο πολύ από την ημέρα που ιδρύθηκε η χώρα μας. Παραμένω πίσω από τον λόγο μου, κύριε. Ο αναπληρωτής ιστορίας θα σας θυμάται ως εχθρός της νοσοκόμας.
Κανείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, δεν τα κατάφερε καλά αυτή τη διαδικασία, δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Τώρα φαίνεται να ακούω τις φωνές, να μου μιλάτε, ίσως είστε ενοχλημένοι, σέβομαι τη γνώμη σας, εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις.
Λένε ότι σε καίει έξω, μέσα μου. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για να μιλήσουμε, αλλά λένε ότι το άτομο που φεύγει δεν μιλά πολύ, είμαι σιωπηλός προς το παρόν.
Στη νέα του θέση, ο υπουργός υγείας μας, κ. Ενώ επιθυμούμε την επιτυχία στο Ünal Üstel, ελπίζουμε ότι οι ερχόμενοι δεν θα αναζητήσουν αυτούς που φεύγουν. Ελπίζω να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε έναν διάλογο με τον Ali Pilli που δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε.

Source