“Η κατασκευή του παράνομου δαπέδου ασυμβίβαστου με την ιστορική υφή ολοκληρώθηκε σε μια νύχτα”

Πρωτοβουλία Famagusta: «Η κατασκευή του παράνομου δαπέδου ασυμβίβαστου με την ιστορική υφή ολοκληρώθηκε σε μια νύχτα.

Στη δήλωση της Πρωτοβουλίας Αμμοχώστου, δηλώθηκε ότι ένας παράνομος όροφος που χαλάει την ιστορική υφή στην Τείχη της Αμμοχώστου ολοκληρώθηκε σε ένα βράδυ και είπε: “Ως Πρωτοβουλία της Αμμοχώστου, δεν θα επιτρέψουμε στη Θάλασσα της Αμμοχώστου να θυσιάζεται για αύξηση των προσδοκιών ενοικίου!” προειδοποίησε.

Πρωτοβουλία Famagusta: «Η κατασκευή του παράνομου δαπέδου ασυμβίβαστου με την ιστορική υφή ολοκληρώθηκε σε μια νύχτα.

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σε γραπτή δήλωση της Πρωτοβουλίας Αμμοχώστου, υποστηρίχθηκε ότι το κτίριο της Τράπεζας İş που βρίσκεται στην πλατεία Ναμίκ Κεμάλ στην Περιτοιχισμένη Πόλη της Αμμοχώστου χρησιμοποιήθηκε από την επιχείρηση που ονομάζεται Mardo σε “ασυμβίβαστη με την ιστορική υφή”.

Στη δήλωση, στην οποία υπενθυμίστηκε ότι η επιχείρηση ξεκίνησε την κατασκευή της βεράντας στο εν λόγω κτίριο σε αντίθεση με το έργο, αναφέρεται ότι “το ελαφρώς δομημένο παράνομο δάπεδο αφαιρέθηκε λόγω των αντιρρήσεων μη κυβερνητικών οργανώσεων και του Τμήματος Αρχαιοτήτων (EED) Magusa Branch”.

“ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ”

Ωστόσο, παρά τις αντιρρήσεις που έγιναν, σημειώθηκε ότι η παραχώρηση παραχωρήθηκε στην εν λόγω επιχείρηση και το τμήμα της πλατείας που βλέπει στο Τζαμί Lala Mustafa Pasha χρησιμοποιήθηκε από την επιχείρηση και η κατασκευή των παράνομων δαπέδων στη βεράντα ολοκληρώθηκε όλη τη νύχτα, παρά όλες τις προειδοποιήσεις.

Στη δήλωση της Πρωτοβουλίας Αμμοχώστου, ανέφερε: «Θα πρέπει να είναι γνωστό ότι δεν θα επιτρέψουμε μια τέτοια παράνομη δομή που επηρεάζει αρνητικά την αντίληψη του πιο σημαντικού ιστορικού κτηρίου μας στο πιο σημαντικό ιστορικό μέρος της πόλης μας» και είπε, «Ως Πρωτοβουλία Αμμοχώστου, δεν θα επιτρέψουμε στη Θάναση της Αμμοχώστου να αυξηθεί το εισόδημα. ! ” προειδοποίησε.

Στη δήλωση, «Αμμόχωστος, Σουρίτσι, Ναμίκ Κεμάλ Πλατεία δεν μπορεί να μεταμορφωθεί μόνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις εκείνων που περιμένουν κέρδη από εδώ. Η Αμμόχωστος ανήκει σε όλους μας! ” Είπε.

Άλλες ειδήσεις GAZİMAĞUSA

.Source