Η κατεύθυνση που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, ανησυχούμε

Το ψωμί στο σπίτι της σιωπηλής πλειοψηφίας έχει γίνει μπαγιάτικο.

Το πουκάμισο της φτώχειας θα φορεθεί σύμφωνα με κάθε είδους πολιτική συζήτηση, αλλαγή συστήματος, και ο υπολογισμός του πορτοφολιού και του πορτοφολιού βρίσκεται στο δρόμο.

Στην ΤΔΒΚ, η αυτοπεποίθηση εκείνων που κατέχουν την πολιτική βούληση, στο μέτρο που παραμένει, μπροστά στην κοινωνία, υπέστη σοβαρή διάβρωση σε μια περίοδο κατά την οποία απαιτείται πιο στέρεη ηγεσία. Αυτό που ζούμε είναι το αποτέλεσμα αυτής της διάθεσης. Μην εκπλαγείτε

Με καλές προθέσεις, η διάβρωση της αυτοπεποίθησης έχει κάνει αυτούς που κατέχουν την εξουσία να ξεχνούν ό, τι ξέρουν και τείνουν να μην κάνουν ό, τι μπορούν να κάνουν.

Και πάλι, με καλή πρόθεση, αυτή η κατάσταση στην οποία εμπίπτει η πολιτική είναι φυσική.

Οι εκλογές κέρδισαν τον Οκτώβριο με παρέμβαση και βαθμολογία ένα προς ένα στο πεδίο.

Στη συνέχεια, υπήρξε μια διαδικασία κατά την οποία οι υποψήφιοι αποσύρθηκαν από την υποψηφιότητά τους πριν από τον δεύτερο γύρο στη σύμβαση UBP, και ένας μη υποψήφιος θα μπορούσε να εκλεγεί πρώτα ως Πρόεδρος και στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός καθορίζοντας ότι δεν θα υπήρχε άλλος υποψήφιος.

Είπαν ότι «υπήρχε» για την παρέμβαση στις εκλογές του Οκτωβρίου.

“Κοιτάξτε τη δική σας επιχείρηση” ειπώθηκε για την καταστροφή του συνεδρίου, η οποία δεν είχε δει στο νησί μας πριν και αυτό θα δοθεί ως παράδειγμα στον κόσμο.

Αυτό που συνέβη ήθελε να είναι συνηθισμένο με αυτόν τον τρόπο.

Δεν γνωρίζουν τη διάβρωση της αυτοεκτίμησης που προκάλεσε αυτό, αλλά έχουν γίνει συνηθισμένοι και, πόσο μάλλον η πανδημία και το κράτος, δεν έχουν καταφέρει να διαχειριστούν τα κόμματα τους.

Επιτρέψτε μου να συνοψίσω την κατάσταση στην οποία έπεσαν με μια γλώσσα που θα μπορούσε να γίνει κατανοητή από τα τμήματα στα οποία βασίζονται, έτσι ώστε όλοι να μάθουν μαζί.

Δεν είπαν “Ο Αλλάχ το αφήνει για αύριο, αλλά όχι μαζί σου” για τίποτα.

Τώρα, μετά το αποτέλεσμα της εκλογής της Προεδρίας της Συνέλευσης, αναμένεται ότι δεν θα υπάρξει παρέμβαση.

Εάν δεν υπάρχει παρέμβαση σχετικά με την Προεδρία της Συνέλευσης, δεν θα σχολιάζατε τι σημαίνει;

Πιστεύετε ότι “ο Έρογλου δεν απολάμβανε πραγματικά”;

Ωστόσο, η εικόνα που δόθηκε με τον Eroğlu κατά την επίσκεψη στις 15 Νοεμβρίου ήταν εντελώς διαφορετική.

Ή μήπως αυτοί που παρενέβησαν να ντρέπονται επίσης, και τώρα βρίσκονται στο σημείο όπου ρυθμίζετε μεταξύ σας την Προεδρία της Συνέλευσης;

Αστειεύοντας, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και τον προορισμό.

Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνουν και βρίσκονται μπροστά.

Μέχρι να αγγίξουν τον εαυτό τους. Αυτό το ζήτημα έχει γίνει σχεδόν η βασική αρχή του εθνικισμού.

Πίσω Faiz Sucuoğlu κατάλαβε.

Ο Zorlu Töre το κατάλαβε επίσης.

Χασάν Τατσόι αλλά σαν την άγονη αλεπού είναι προς το παρόν ήσυχη και αρμονική.

Άλλοι, για διαφορετικούς λόγους, εφαρμόζουν πρώτα την αρχή «εγώ και τα συμφέροντά μου», η οποία έχει γίνει η βασική αρχή του εθνικισμού κατά τη γνώμη τους.

Οι υπόλοιποι θα καταλάβουν πότε οι αυριανές εκλογές και κατατάξεις υποψηφίων προέρχονται από την Άγκυρα. Οι κύριοι εθνικιστές θα εμφανιστούν τότε!

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι αυτό που βιώνεται δεν είναι “ισοπέδωση” αλλά η “εκκαθάριση” που έρχεται, βήματα.

Αναπόφευκτα, είναι ένα ξεχωριστό ζήτημα, αλλά με την ισοπέδωση του UBP, είναι ο «κοσμικός» που προορίζεται να «εκκαθαριστεί» με έναν πολιτικό σχηματισμό που μπορεί να θεωρηθεί δικό μου.

Σε αυτή τη σύγχυση, ο Özersay το είδε και επέστησε την προσοχή στον κοσμικό χαρακτήρα στη συνεδρίαση του κυβερνητικού προγράμματος στο κοινοβούλιο.

Στη συνάντηση του κυβερνητικού προγράμματος από τον Özersay, αυτό το ζήτημα της κοσμικότητας έχει επίσης ξεθωριάσει, όπως σε πολλές από τις ιδέες και τις προειδοποιήσεις που έχω συνοψίσει στο UBP λέγοντας “Το να είσαι Κεμαλιστής δεν αρκεί για να τονίσω τον κοσμικότητα” και το οποίο υποθέτω ότι θα πραγματοποιηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ανησυχούμε ότι με την απελευθέρωση του πουκάμισου της φτώχειας, η διάβρωση της αυτοπεποίθησης στην πολιτική θα αυξηθεί στο ανώτατο όριο και το αποτέλεσμα της εισαγωγής του νέου εκλογικού νόμου και του τουρκικού προεδρικού συστήματος θα εξυπηρετήσει τη διάβρωση του κοσμικού και των αξιών μας που μας κάνουν να είμαστε.

Γνωρίζω ότι δεν είναι σε θέση να απαιτήσει τις προειδοποιήσεις πολιτικών και συγγραφέων που δεν εξυπηρετούν την καθημερινή εργασία του κοινού.

Ωστόσο, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, δεν μπορώ παρά να μοιραστώ το άγχος για την κατεύθυνση που μας οδηγεί η πολιτική ή η μη πολιτική και χρησιμεύει για την ευαισθητοποίηση.

Το γεγονός ότι κάποιοι λένε “κοίτα τη δουλειά σου” αυξάνει επίσης το άγχος μου. Δεν είναι μόνο για πάρτι.

.Source