Η Κερύνεια θα συναντηθεί στα μπαλκόνια στις 23 Απριλίου

Ο Δήμος Κερύνειας ετοιμάζεται να γιορτάσει την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Παιδική Ημέρα στα σπίτια φέτος, όπως και πέρυσι, λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων ιών, ο δήμαρχος της Κερύνειας Nidai Güngördü θα απευθυνθεί στα παιδιά με τα οχήματα διακοσμημένα μεταξύ 10.30-13.00 στις 23 Απριλίου 2021. Η περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει μπροστά από το κτίριο του Δήμου Κερύνειας, θα τελειώσει στο ίδιο σημείο με την επίσκεψη στη Girne και στα χωριά της.

Ο Δήμος Girne κάλεσε όλα τα παιδιά που ζουν στην περιοχή της Κερύνειας στα μπαλκόνια τους στις 10.30 π.μ. (Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021) λόγω της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ημέρας του Παιδιού στις 23 Απριλίου

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα ζουμ με τον Δήμο İzmir Karşıyaka, ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τον Δήμο Girne όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στις 13.30. Ενημερώθηκε επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τα παιδιά που τα συνοδεύουν με τη συμμετοχή των δημάρχων των δύο αδελφών πόλεων.

Ο δήμαρχος της Girne Nidai Güngördü τόνισε τη σημασία της δράσης με την αρχή «Ειρήνη στο σπίτι, ειρήνη στον κόσμο» του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, δηλώνοντας ότι η εθνική κυριαρχία και η ημέρα των παιδιών της 23ης Απριλίου είναι μια ημέρα που παρουσιάζεται στα παιδιά και συμβάλλει σημαντικά στον κόσμο ειρήνη.

Ο Güngördü κάλεσε όλες τις οικογένειες και τα παιδιά για τις 23 Απριλίου, τα οποία θα γιορτάζονται με χαρά και ενθουσιασμό με τη συμμετοχή των παιδιών από τα μπαλκόνια, και τους ζήτησε να συνεχίσουν να γιορτάζουν αυτή τη σημαντική ημέρα χωρίς να διακόψουν.

Ο Güngördü είπε: «Τα παιδιά μας θα συναντηθούν σε μπαλκόνια με σημαίες και μπαλόνια και θα διεκδικήσουν αυτήν την ημέρα ως δώρο όπως πάντα. Θα περάσουμε στους δρόμους με το όχημά μας που έχουμε προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορούμε και θα τους εκπλήξουμε σε αυτή τη σημαντική ημέρα. Σας εύχομαι ημέρες γεμάτες υγεία και ειρήνη », είπε.

.Source