Η κινεζική εταιρεία Sinopharm ανακοίνωσε ότι η προστασία του εμβολίου Kovid-19 ήταν 79,3%.

πανό99

Στη δήλωση που έγινε στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Βιολογικών Προϊόντων του Sinopharm στο Πεκίνο, αναφέρεται ότι υποβλήθηκε αίτηση έγκρισης για το εμβόλιο Kovid-19 μετά τις δοκιμές τρίτου και τελευταίου σταδίου.

Στη δήλωση, η οποία ανέφερε ότι τα πρώτα δεδομένα που ελήφθησαν από τα πειράματα του τελευταίου σταδίου αποκάλυψαν ότι η προστασία του εμβολίου ήταν 79,3%, από την άλλη πλευρά, δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες, τις συνθήκες μεταφοράς και τις λεπτομέρειες χρήσης.

Η μονάδα του Ινστιτούτου Βιολογικών Προϊόντων Wuhan της κινεζικής εταιρείας Sinopharm, η οποία έκανε επίσημη δήλωση για τα πειραματικά δεδομένα του τελικού σταδίου για πρώτη φορά, ανέπτυξε επίσης ένα εμβόλιο κατά του Kovid-19.

Το εμβόλιο της Sinopharm παρασκευάζεται σε δύο δόσεις, όπως αναπτύχθηκε από δυτικές χώρες και εταιρείες.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα “Beijing Youth News” ανακοίνωσε ότι η κινεζική εταιρεία Sinovac έχει υπογράψει συμφωνία για την κατασκευή κέντρου στο Πεκίνο με την ικανότητα να παράγει ένα δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίου Kovid-19 ετησίως.

Στην Κίνα, εκτός από την Sinopharm, τουλάχιστον τέσσερις εταιρείες διεξάγουν μελέτες ανάπτυξης εμβολίων κατά του Kovid-19.

Ενώ οι δοκιμές συνεχίστηκαν στη χώρα, περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών υγείας, έγιναν από εμβόλια που αναπτύχθηκαν από κινεζικές εταιρείες με επείγουσα έγκριση.

πανό134

Source